HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΜΑΝΕΣΙ: Συλλυπητήριο μήνυμα Αθ. Παπαδόπουλου για την θάνατο του Τάκη Ηλιόπουλου

Αποχαιρετούμε με συγκίνηση έναν εκλεκτό συμπατριώτη και πολύτιμο συνεργάτη και φίλο που υπηρέτησε με ήθος και συνέπεια την τοπική αυτοδιοί...

Αποχαιρετούμε με συγκίνηση έναν εκλεκτό συμπατριώτη και πολύτιμο συνεργάτη και φίλο που υπηρέτησε με ήθος και συνέπεια την τοπική αυτοδιοίκηση τον Παναγιώτη (Τάκη) Ηλιόπουλο.
Υπήρξε ένας εξαιρετικός πατριώτης με σημαντική προσφορά στον τόπο του το Μάνεσι όπου διετέλεσε πρόεδρος της κοινότητας και του συμβουλίου της περιοχής αλλά και στο δήμο Καλαβρύτων από τη θέση του Δημοτικού συμβούλου συμβάλλοντας με την εμπειρία του του ενδιαφέρον του και το συνεργατικό του πνεύμα στην ανάπτυξη της περιοχής και τη βελτίωση των συνθηκών ζωής των συμπολιτών μας εκφράζουμε εκ μέρους της δημοτικής αρχής τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του στα παιδιά του Αικατερίνη και Αδαμαντία στα εγγόνια του και τον αδελφό του Γιάννη.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα τελεστεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου στην Παραλία Πατρών στις 11:00

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.