HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ακραία πρόκληση των Τούρκων: «Αν θέλει ο Θεός, Τούρκοι θα κολυμπήσουν έως το Καστελλόριζο»

Σε μια άνευ προηγουμένου πρόκληση προχώρησε το πρωί της Τρίτης ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας, Χουλουσί Ακάρ, απειλώντας ευθέως το Καστελλό...

Σε μια άνευ προηγουμένου πρόκληση προχώρησε το πρωί της Τρίτης ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας, Χουλουσί Ακάρ, απειλώντας ευθέως το Καστελλόριζο με «απόβαση» Τούρκων στρατιωτικών.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο Ακάρ αναφέρθηκε, όπως και ο Τσαβούσογλου, στα «αποστρατικοποιημένα» κατά την παράλογη ανάγνωση των Διεθνών Συνθηκών από την Τουρκία για τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου ενώ υποστήριξε ότι είναι η Ελλάδα που ασκεί «επεκτατική πολιτική».
Όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Τουρκία, o υπουργός Άμυνας της χώρας, με έναν ειρωνικό και μη διπλωματικό τρόπο στόχευσε πάλι το Καστελόριζο. Μιλώντας στο συνέδριο των Τούρκων πρεσβευτών που γίνεται στην Άγκυρα, αναφέρθηκε στην απόσταση του Καστελόριζου από την Τουρκία, λέγοντας πως είναι μόνο 1.950 μέτρα και οι φοιτητές των στρατιωτικών σχολών μπορούν να κολυμπήσουν μέχρι εκεί.
Μάλιστα αναφερόμενος σε κάποιον Έλληνα υπουργό, που φέρεται να είπε ότι «αν μπορουν ας έρθουν», εκείνος απάντησε «αν θέλει ο Θεός μπορεί να συμβεί κι αυτό».


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.