HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΦΙΛΙΑ: Πρόγραμμα Εκδηλώσεων από τον Πολιτιστικό - Εξωραϊστικό Σύλλογο Φιλίων

Μετά από ένα χρόνο με πλούσια δράση και πολλά έργα ο Πολιτιστικός-Εξωραϊστικός Σύλλογος Φιλίων προχωράει στις καλοκαιρινές του εκδηλώσει...

Μετά από ένα χρόνο με πλούσια δράση και πολλά έργα ο Πολιτιστικός-Εξωραϊστικός Σύλλογος Φιλίων προχωράει στις καλοκαιρινές του εκδηλώσεις για το 2022 .
Με μεγάλη μας χαρά θα θέλαμε να υποδεχτούμε όλους μας τους συγχωριανούς, μικρούς και μεγάλους, καθώς και κόσμο από την επαρχία Καλαβρύτων σε πληθώρα εκδηλώσεων :
-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12/08 στις 20:00 :
Street night basketball: 3on3 τουρνουά μπάσκετ .
Εγκαινιάζουμε το γήπεδο μπάσκετ μετά από πλήθος έργων (νυχτερινός φωτισμός,πέτρινες μάντρες, δενδροφύτευση, βρύση) σε νυχτερινό παιχνίδι που θα αρέσει σε κάθε λάτρη του μπάσκετ .
Φωσφορίζουσες μπάλες, μπλουζάκια για κάθε ομάδα προς ενίσχυση του Συλλόγου, νυχτερινός διαγωνισμός τριπόντων, στεφάνια με χρωματιστά φώτα LED, φωσφορίζοντα διχτάκια και διχτάκια-αλυσίδες ελπίζουμε να
προσφέρουν μια μοναδική και καινοτόμα εμπειρία.
( Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι την Τετάρτη 10/08 στο 6942552075-Γιώργος Ρούσσος )

-ΣΑΒΒΑΤΟ 13/08 στις 21:00 στην πλατεία του χωριού :

Παράσταση Καραγκιόζη από το θέατρο σκιών του Χρήστου Καλπουζάνη με τίτλο ''Οδύσσεια'' .
Νωρίτερα, στις 18:30, στο χώρο του σχολείου θα λειτουργήσει εργαστήρι θεάτρου σκιών για τους μικρούς μας φίλους .

-ΚΥΡΙΑΚΗ 14/08 στις 10:00 στο σχολείο :
Γενική Συνέλευση του Συλλόγου : Απολογισμός οικονομικός,έργου και δράσεων/ Δομή Δ.Σ./ Προβλήματα του χωριού/ Προγραμματισμός έργων για το 2023 .
Κάλεσμα σε όλα τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου να παρευρεθούν στη σημαντική αυτή Γενική Συνέλευση, η οποία θα περιλαμβάνει και εκπλήξεις για τους παρευρισκομένους .

-ΚΥΡΙΑΚΗ 14/08 στις 18:00 :
Εγκαίνια της νέας παιδικής χαράς στο προαύλιο του σχολείου : Αγιασμός, μουσική και πολλά δώρα για τους μικρούς μας φίλους θα τονίσουν την αξία του σπουδαίου αυτού έργου για το μέλλον του τόπου μας .

-ΚΥΡΙΑΚΗ 14/08 στις 21:00 στην πλατεία του χωριού :
Τραπέζι ενίσχυσης του Συλλόγου : Με καλή παρέα και πολύ φαγητό, όποιος επιθυμεί μπορέι να στηρίξει το έργο του Συλλόγου που μέσα σε ένα μόλις χρόνο κατάφερε να κάνει τόσα πολλά .
Καλό 15αύγουστο σε όλους τους Φιλαίους !
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΩΝ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ 4/8

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.