Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΣΚΟΤΑΝΗ: ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 33ο ΣΚΟΤΑΝΑΙΪΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ 2022 Αγαπητές Πατριώτισσες και Πατριώτες, Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγ...

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
33ο ΣΚΟΤΑΝΑΙΪΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ 2022

Αγαπητές Πατριώτισσες και Πατριώτες,
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Σκοταναίων, σας εύχεται Καλό Καλοκαίρι με υγεία και μετά από πάρα πολύ καιρό, λόγω της παγκόσμιας πανδημίας, είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων του 33ου Συναπαντήματος 2022.
Με την ατομική ευθύνη, την συλλογική ωριμότητα και τη χρήση της μάσκας μας, μπορούμε να απολαύσουμε ένα όμορφο και ξεχωριστό καλοκαίρι στη Σκοτάνη μας!!!
KYΡΙΑΚΗ 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2022
παραμονή εορτής της Παναγίας.
Εκκλησιασμός με αρτοκλασία.
Μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας, στο προαύλιο της εκκλησίας, θα γίνει διανομή του άρτου και θα προσφερθούν γλυκίσματα, τσίπουρο και αναψυκτικά.
ΤΡΙΤΗ 16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2022
ΠΡΩΙΝΗ ΕΚΔΡΟΜΗ
Ι.Ν. ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ ΚΑΣΤΡΙΩΝ
ΩΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ: 09.00π.μ.
Θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη, με ιδία μέσα, στον Ι.Ν. Αναλήψεως Καστριών. Ο μοναδικός λιθόχτιστος ναός με την τρίκορφη πριονωτή στέγη, αποτελεί σπάνιο δείγμα αρχιτεκτονικής του 19ου αιώνα και έχει χαρακτηριστεί διατηρητέο μνημείο το οποίο είναι διαμορφωμένο μέσα σε σπηλιά με σταλακτίτες και περιβάλλεται από πανύψηλους κατακόρυφους βράχους με σταλακτιτικούς σχηματισμούς.
ΠΕΜΠΤΗ 18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2022
ΩΡΑ 19.00μ.μ.
«Χαίρε, Ω Χαίρε Ελευθεριά»
Θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στο πλαίσιο της Διακοσιετηρίδας, από την Ελληνική Επανάσταση του 1821 με τα αποκαλυπτήρια του Μνημείου Ηρώων προς τιμή των συμπατριωτών μας «Κοκοβιτών» που συμμετείχαν στον Εθνικό Απελευθερωτικό Αγώνα.
Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί με παραδοσιακούς χορούς από την Χορευτική Ομάδα του Συλλόγου Λυκουριωτών.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2022
Στην πλατεία του χωριού και ώρα 19:30 μ.μ. οι μικροί μας φίλοι θα έχουν τη δυνατότητα να ψυχαγωγηθούν και να διασκεδάσουν με διάφορα παιχνίδια.
Στην συνέχεια και ώρα 21.00μ.μ. θα πραγματοποιηθεί αφιέρωμα για τα 50χρόνια από το θάνατο του συμπατριώτη μας ποιητή ΠΑΝΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ- ΓΩΓΟΛΑ
Μετά το τέλος της εκδήλωσης, θα γευτούμε τα παραδοσιακά γλυκά-πίτες και θα διανεμηθούν συμβολικά δώρα προς τιμήν των κυριών.
ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2022
Το βράδυ και ώρα 20:00μ.μ. θα συγκεντρωθούμε στην πλατεία του χωριού για το 33οΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ και την κοινή συνεστίαση με όλους τους πατριώτες και φίλους του Συλλόγου μας. Τη βραδιά θα πλαισιώσει ο συμπατριώτης μας κ. Γεώργιος Χ. Κούνας και το συγκρότημά του με παραδοσιακά – τοπικά τραγούδια.
Θα ακολουθήσει τιμητική βράβευση στον Πρόεδρο κ. Παύλο Φ. Σατολιά για τα «50χρόνια,από έτος ιδρύσεως 1972 του Αγροτικού Γαλακτοκομικού Συνεταιρισμού Καλαβρύτων» καθώς και αρκετές εκπλήξεις.
Αγαπητά Μέλη,
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, σας ευχαριστεί και με την δική σας πάντα παρουσία, στήριξη και συμμετοχή έχοντας όλα αυτά τα χρόνια μας δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε την δημιουργική μας πορεία.
Τέλος, σας γνωρίζουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου έχει τη διακριτική ευχέρεια για τυχόν τροποποιήσεις στο πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων, ανάλογα με τις υφιστάμενες ανάγκες και τις οδηγίες ή διατάξεις που μπορεί να οριστούν από την Πολιτεία για την προάσπιση της δημόσιας υγείας.
Καλή Αντάμωση!!!
Με φιλικούς και πατριωτικούς χαιρετισμούς.
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΚΟΤΑΝΑΙΩΝ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΜΑΡΙΑΝΘΗ Γ. ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΡ. ΣΑΤΟΛΙΑΣ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΔΗΜΗΤΡΑ Π. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ (ΓΩΓΟΛΑ)
ΑΝΑΠΛ.ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ν. ΣΑΤΟΛΙΑΣ
ΤΑΜΙΑΣ: ΛΑΜΠΡΙΝΗ Γ. ΜΟΥΓΓΟΛΙΑ
ΕΦΟΡΟΣ: ΧΡΗΣΤΟΣ Γ.ΚΟΥΝΑΣ
ΜΕΛΗ: ΧΡΗΣΤΟΣ Β. ΛΑΓΙΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Κ. ΛΑΠΠΑΣ
ΛΕΩΝΙΔΑΣ Α. ΜΟΥΓΓΟΛΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.