HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στα Καλάβρυτα παλαίμαχοι του Απόλλωνα για να δουν την προετοιμασία της ομάδας

Ταξίδι-αστραπή στα Καλάβρυτα, έκαναν το Σάββατο τρεις παλαίμαχοι της ομάδας μας για να παρακολουθήσουν από κοντά την απογευματινή προπόνησ...

Ταξίδι-αστραπή στα Καλάβρυτα, έκαναν το Σάββατο τρεις παλαίμαχοι της ομάδας μας για να παρακολουθήσουν από κοντά την απογευματινή προπόνηση που έγινε στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης.
Συγκεκριμένα ο εμβληματικός αρχηγός Νίκος Αργυρόπουλος μαζί με τον Γιώργο Αθανασόπουλο και Σταύρο Δανιήλ που έχουν φορέσει την φανέλα του Απόλλωνα, βρέθηκαν στην πόλη και πήραν μια «γεύση» από την πορεία της προετοιμασίας.
Μετά το τέλος της προπόνησης, τα μέλη του τεχνικού επιτελείου με επικεφαλής το Νίκο Βετούλα, δείπνησαν στην γνωστή ταβέρνα "Βαρβιτσιώτης", με τους 3 παλαίμαχους και συζήτησαν μαζί τους για την φετινή ομάδα αλλά και τους στόχους για το πρωτάθλημα της basketleague.
*Στη φωτο διακρίνονται από αριστερά οι Ν. Αργυρόπουλος, Σ. Δανιήλ, Ν. Βετούλας, Κ. Ρακιντζής, Γ. Αθανασόπουλος, Σ. Δεράος και Δ. Κοτσίρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.