Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΓΡΙΔΙ: Πάνδημος εορτασμός της ανακομιδής της τίμιας Ζώνης της Θεοτόκου (ΦΩΤΟ)

To Αγρίδι Καλαβρύτων τίμησε σήμερα Τετάρτη 31 Αυγούστου την ανακομιδή της τίμιας Ζώνης της Θεοτόκου. Στον Ιερό ναό της Παναγίας, Αγίας Ζώνη...

To Αγρίδι Καλαβρύτων τίμησε σήμερα Τετάρτη 31 Αυγούστου την ανακομιδή της τίμιας Ζώνης της Θεοτόκου. Στον Ιερό ναό της Παναγίας, Αγίας Ζώνης, στο Αγρίδι, τελέσθηκε πανηγυρική Θεία Λειτουργία και λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας συνοδεία της Φιλαρμονικής του Δήμου Καλαβρύτων παρουσία του Δημάρχου Καλαβρύτων Θανάση Παπαδόπουλου, του Αντιδημάρχου κ. Ζησιμόπουλου, του εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου κ. Λιακόπουλου, του Τοπικού Προέδρου κ. Φωτόπουλου του Προέδρου του Συλλόγου κ. Χρυθσανθόπουλου, Προέδρων Κοινοτήτων εκπροσώπων συλλόγων και φορέων και πλήθους κόσμου από το Αγρίδι και από όλα τα γύρω χωριά .
Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο δώρισε μια φορητή Εικόνα στο Δήμαρχο κ. Παπαδόπουλο για την προσφορά του Δήμου στην Αγιογράφηση του Ιερού Ναού. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.