Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Αστυνομικοί με... Αλκοτέστ και Πρόστιμα

Στοχευμένες δράσεις και εξειδικευμένοι τροχονομικοί έλεγχοι από Αστυνομικούς του Α.Τ Καλαβρύτων, πραγματοποιήθηκαν καθόλη τη διάρκεια του ...

Στοχευμένες δράσεις και εξειδικευμένοι τροχονομικοί έλεγχοι από Αστυνομικούς του Α.Τ Καλαβρύτων, πραγματοποιήθηκαν καθόλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου εντός της πόλεως των Καλαβρύτων αλλά και σε κομβικά σημεία του επαρχιακού δικτύου με σκοπό την αντιμετώπιση της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ προκειμένου προληφθούν τροχαία ατυχήματα.
Οι έλεγχοι και τα μπλόκα θα συνεχιστούν με αμείωτο αριθμό και για το επόμενο χρονικό διάστημα καθ' όσον το αλκοόλ αποτελεί μια από τις κυριότερες αιτίες πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων και μάλιστα θανατηφόρων σε μια περίοδο που τα πανηγύρια είναι σε... ημερήσια διάταξη.
Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ελέγχθηκαν δεκάδες οδηγοί και βεβαιώθηκαν ουκ... ολίγα πρόστιμα κυρίως για κατανάλωση αλκοόλ.  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.