HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Μάγεψαν Μπενάκης και "Κλεφτόπουλα" με ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι

Με μια μοναδική μουσική συναυλία από τα "Κλεφτόπουλα" απόλαυσε το πολυπληθές κοινό στην πλατεία Χελμού στα Καλάβρυτα. Με μπροστά...

Με μια μοναδική μουσική συναυλία από τα "Κλεφτόπουλα" απόλαυσε το πολυπληθές κοινό στην πλατεία Χελμού στα Καλάβρυτα. Με μπροστάρη τον καλαβρυτινό Δημήτρη Μπενάκη φωνή, κιθάρα, συνοδευόμενος από την Ρόλη Γιαμοπούλου-φωνή, τύμπανα, την Φωτεινή Τσακνάκη-φωνή, πλήκτρα και τον Χρήστο Τζελεπόπουλο-μπάσο έδωσαν μια εξαιρετική μουσική παράσταση με ελληνική και ξένη pop, disco και rock’n roll και μας ταξίδεψαν πίσω στις δεκαετίες 60’-70’-80’-90’. 

Λίγα λόγια για τον Δημήτρη Μπενάκη
Ο Δημήτρης Μπενάκης, γεννήθηκε στην Πάτρα 3 Απριλίου του 1989, μεγάλωσε στα Καλάβρυτα όπου έκανε και τα πρώτα του βήματα στη μουσική. Σε ηλικία 11 ετών ξεκίνησε την κλασική κιθάρα με το μουσικό Βασίλη Παντελή ενώ απο την εφηβεία του σκαρώνει τα πρώτα στιχάκια και τις πρώτες του μουσικές. Στην ηλικία των 18 πηγαίνει στην Αθήνα για σπουδές στο Πάντειο Πανεπιστήμιο ενώ ασχολείται παράλληλα με τη κιθάρα αλλά και το τραγούδι παρακολουθώντας μαθήματα φωνητικής στο Ωδείο Φίλιππος Νάκας ως μαθητής της Έλλης Πασπαλά. Για 4 χρόνια είναι μέλος της μπάντας Ultima Vista με την οποία εμφανίζεται σε διάφορες μουσικές σκηνές της Αθήνας παίζοντας κυρίως διασκευές απο το ελληνικό ροκ και έντεχνο ρεπερτόριο. Το 2017 ιδρύει τα Kleftopoula, με την Φωτεινή και τη Ρόλη, μια μπάντα με χιούμορ και αυτοσαρκαστική διάθεση. Τον περασμένο χειμώνα με τους ίδιους συνεργάτες τραγούδησε στο πλευρό του συνθέτη Γιώργου Κατσαρού.
Ο ίδιος σε παλαιότερη συνέντευξή του στο ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS μας είχε πει: "Μεγάλωσα ανάμεσα σε ανθρώπους που αγαπούν ο καθένας με το δικό του ξεχωριστό τρόπο τη μουσική και απο πολύ μικρός είχα την ευκαιρία -λόγω του «Σκηνικού» (το μπαρ των γονιών μου)- να γεμίζουν τα αυτιά μου με μουσικές απο το Σιδηρόπουλο και τον Άσιμο μέχρι τους Doors και το Marley, απο το Χατζιδάκι και το Λοίζο μέχρι το Μάρκο και απο τους Βeatles μέχρι τα κλασικά μεγάλα ροκ και μέταλ συγκροτήματα. Αυτό που θα με επηρεάζει πάντα, είναι όλα εκείνα τα συναισθήματα και τα χρώματα που γεννάνε οι σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων, οι καταστάσεις που βλέπω να ζουν οι γύρω μου ή εγώ, καταστάσεις άλλες φορές δυσάρεστες κι άλλοτε ευχάριστες!"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.