HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑ: Η ποδοσφαιρομάνα Γουμένισσα τίμησε τους αστέρες της

Ξύπνησαν μνήμες στη Γουμένισσα Καλαβρύτων με με τους ποδοσφαιρικούς αστέρες του χωριού να παίρνουν θέση ξανά στην εντεκάδα. Σε μια έκπληξη ...

Ξύπνησαν μνήμες στη Γουμένισσα Καλαβρύτων με με τους ποδοσφαιρικούς αστέρες του χωριού να παίρνουν θέση ξανά στην εντεκάδα. Σε μια έκπληξη που ετοίμασε ο Πρόεδρος του συλλόγου Δημήτρης Χάψας, στην εκδήλωση του συναπαντήματος στην πλατεία του χωριού, όλοι οι ποδοσφαιριστές που έπαιξαν στην Α.Ε.Καλαβρύτων, παλαίμαχοι τώρα, κλήθηκαν να τιμηθούν και να συγκινήσουν.

Ο Πρόεδρος του συλλόγου Δημήτρης Χάμψας κάλεσε τον Πρόεδρο της Α.Ε.Καλαβρύτων Τάκη Βαρβιτσιώτη στο βήμα και μαζί του έναν έναν τους ποδοσφαιριστές από την Γουμένισσα, που για πολλά χρόνια στελέχωσαν την Α.Ε.Καλαβρύτων και έγραψαν πολλές ιστορίες. Μια παρέα, μια ομάδα, πολύ συγκίνηση όταν θυμήθηκαν τα παλιά και έγινα πάλι όλοι μαζί μια αγκαλιά αναμνήσεων.

Ο κ. Βαρβιτσιώτης, παλιός συμπαίκτης τους και εμφανώς συγκινημένος, έκανε μια αθλητική αναδρομή στην τεράστια προσφορά της Γουμένισσα στον αθλητισμό των Καλαβρύτων, ενώ σε όλους προσφέρθηκαν φανέλες με το όνομα τους και το όνομα του χωριού. 

Τιμήθηκαν οι Βασίλης Κρούσκας, Νίκος Τσίπης, Νίκος Γιαννόπουλος, Κώστας Τζουράς, Γιάννης Θεοδοσίου, Νίκος Δρίβας, Αποστόλης, Γιάννης και Ηλίας Μενύχτας, Σταύρος Δούκας, Ηλίας και Δημήτρης Κανελλόπουλος, Κώστας Σακαμπέτης, Γιώργος Κακιός και τον Βασίλη Αρμπής, που για χρόνια ήταν δίπλα στην ομάδα της Α.Ε.Καλαβρύτων και σε αυτά τα παιδιά από πολλά πόστα. (Τις φανέλες παικτών που έλειπαν τις παρέλαβαν συγγενικά τους πρόσωπα) 

Αναφέρθηκε ακόμα και η συνεισφορά του χωριού στο τοπικό μπάσκετ, όπως ο Κώστας Ζυγούρας, επι σειρά ετών μπασκεμπολίστας της Α.Ε.Καλαβρύτων 

Ακολούθησε τρικούβερτο γλέντι μέχρι τις πρωινές ώρες, όπως οι Γουμενισσάνοι ξέρουν να διοργανώνουν. 

Φέτος (και φέτος) η Γουμένισσα διεκδικεί τα πρωτεία απ όλα τα χωριά των Καλαβρύτων για τις πλούσιες, πολυθεματικές και πάρα πολλές εκδηλώσεις με συμμετοχή των απανταχού Γουμενισσάνων, με πλήρη ενότητα και δραστήριο Πρόεδρο Τοπικού τον Γιάννη Θεοδοσιου τον Πρόεδρο του Συλλόγου Δημήτρη Χάψα, τον εφημέριο πρ. Αριστείδη Πριονά και όλο το χωριό με τεράστια εθελοντική συνεισφορά.      

{full_page}

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.