HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΛΥΚΟΥΡΙΑ: Εργασίες καθαρισμού και διαμόρφωσης του χώρου πέριξ των Πηγών του Λάδωνα

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες καθαρισμού και διαμόρφωσης του χώρου πέριξ των Πηγών του Λάδωνα. Να θυμίσουμε οτι 13 Αυγούστου το βράδυ θα πραγμα...

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες καθαρισμού και διαμόρφωσης του χώρου πέριξ των Πηγών του Λάδωνα. Να θυμίσουμε οτι 13 Αυγούστου το βράδυ θα πραγματοποιηθεί εκεί το μεγάλο river party. Το Δ.Σ. του Συλλόγου Λυκουριωτών σε ανακοίνωσή του σημειώνει: Το Δ.Σ. του Συλλόγου Λυκουριωτών και ο Πρόεδρος κ. Σωκράτης Μούσιος, ευχαριστούν τον Δήμο Καλαβρύτων και ιδιαίτερα το Δήμαρχο κ. Αθ. Παπαδόπουλο, τον Αντιδήμαρχο κ. Βασ. Κουτρουλάκη και τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Λυκουρίας κ. Αθ. Σβίγγο μου μερίμνησαν για τον καθαρισμό και την διαμόρφωση του χώρου πέριξ των Πηγών του Λάδωνα με ειδικό μηχάνημα (γκρέιντερ) για τις ανάγκες των εκδηλώσεων του Συλλόγου Λυκουριωτών.
Επίσης, ευχαριστούν το χειριστή του γκρέιντερ κ. Κωσ. Μπαλτίκα για τον άψογο επαγγελματισμό του ο οποίος, πραγματικά, απέδωσε τα μέγιστα για την διαμόρφωση του χώρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.