HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΕΡΤΕΖΗ: Παρουσίαση βιβλίου Παναγιώτη Μπούρδαλα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του νέου βιβλίου του Παναγιώτη Μπούρδαλα "ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΧΑΪΚΉ ΓΗ ΕΩΣ ΤΟΥ ΚΌΣΜΟΥ ΤΑ ΠΈΡΑΤΑ / Για μ...

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του νέου βιβλίου του Παναγιώτη Μπούρδαλα "ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΧΑΪΚΉ ΓΗ ΕΩΣ ΤΟΥ ΚΌΣΜΟΥ ΤΑ ΠΈΡΑΤΑ / Για μια απελευθερωτική θε-ανθρωπολογία".
Κάτω από τον γεροπλάτανο της πλατείας Κέρτεζης μίλησαν για το βιβλίο, ο Πρωτοπρεσβύτερος και Γενικός Αρχιερατικός Καλαβρύτων Κωνσταντίνος Μητρόπουλος, ο Σωτήριος Τριπολιτσιώτης και ο ίδιος ο συγγραφέας ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων: 
Σας ευχαριστώ όλους και όλες που βρίσκεστε σήμερα εδώ. Με τιμά η παρουσία σας πραγματικά:
Πολύ χάρηκα τη βιβλιοπαρουσίαση κάτω από τον κεντρικό πλάτανο της γενέτειρας Κέρτεζης, μετά τον κυριακάτικο μετα-εκκλησιαστικό καφέ,
του 5ου συγγραφικού μου τέκνου από τις εκδόσεις Αρμός:
ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΧΑΪΚΉ ΓΗ ΕΩΣ ΤΟΥ ΚΌΣΜΟΥ ΤΑ ΠΈΡΑΤΑ / Για μια απελευθερωτική θε-ανθρωπολογία: Υποδείγματα, θραύσματα, Μεγάλη Σύνοδος 2016, “3η Ρώμη”…*****
– Πολλές ευχαριστίες σε όλους και όλες που δείξατε τόσο ενδιαφέρον στην όμορφη βιβλιοπαρουσίαση, είτε καθίσατε μέχρι το τέλος, είτε λόγω του φαγητού του μνημόσυνου δεν τα καταφέρατε μέχρι να τελειώσει.
– Πολλές ευχαριστίες στις εκπροσώπους των συλλόγων Γεωργία Χασαποπούλου (Πρόεδρο τοπικού πολιτιστικού συλλόγου) και Αντωνία Ψύλλια (αντιπρ. του εν Αθήναις συλλόγου Κερτεζιτών) που συνδιοργανώσατε και χαιρετίσατε.
– Πολλές ευχαριστίες στο παπα Κώστα π. Κωνσταντίνος Μητρόπουλος και Σωτήρη Τριπολιτσιώτης για τις εξαίρετες παρουσιάσεις.
– Πολλές ευχαριστίες στο τεχνικό Παναγιώτη Σπ. Σπανό για την αφιλοκερδή μικροφωνική υποστήριξη.
– Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους θεσμικούς, που τίμησαν ιδιαίτερα την βιβλιοπαρουσίαση: βουλευτή ΣΎΡΙΖΑ (με καταγωγή από την Κέρτεζη) Κώστα Β. Μάρκου
τον βοηθό Δημάρχου Καλαβρύτων Κερτεζίτη Σωτήρη Δουκλιά
και το πρόεδρο της Κοινότητας Παναγιώτη Κούρτη/Panagiotis Kourtis.
– Ιδιαίτερες ευχαριστίες σε όσες και όσους προμηθευτήκατε το όμορφο αυτό ταξίδι – βιβλίο σήμερα ή τις προηγούμενες ημέρες ή ζητήσατε να κρατήσουμε για όταν θα είστε στο χωριό μας.
Μου δώσατε δύναμη να συνεχίσω, όσο οι δυνάμεις μου το επιτρέπουν…

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.