Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΣΚΕΠΑΣΤΟ: «Της θείας τα καμώματα» από θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Σκεπαστού

Η θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Σκεπαστού, για άλλη μια χρονιά, πιστό στο καλό λαϊκό θέατρο, θα παρουσιάσει την Τετάρτη 10 Αυγο...

Η θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Σκεπαστού, για άλλη μια χρονιά, πιστό στο καλό λαϊκό θέατρο, θα παρουσιάσει την Τετάρτη 10 Αυγούστου στο Σκεπαστό έμπροσθεν του Αγίου Ανδρέα), την κωμωδία των Ρέππα - Παπαθανασίου «Της θείας τα καμώματα» Είσοδος 3 ευρώ.
Η παράσταση τα έχει όλα, πολύ χιούμορ και άφθονο γέλιο. Οι πετυχημένες ατάκες του έργου από όλους τους ερασιτέχνες ηθοποιούς αποζημιώνουν το κοινό που το παρακολουθεί.
Σκηνοθετική καθοδήγηση και μουσική επιμέλεια: Κώστας Κλάγκος
Πρόκειται για μια διασκευή του θεατρικού έργου «ΡΑΟΥΣ !! (2010)», του γνωστού θεατρικού δίδυμου του Θ. Παπαθανασίου – Μ. Ρέππα. Είναι η ιστορία οχτώ χαρακτηριστικών νεοελλήνων, που προσπαθούν, με χίλιους τρόπους, να εξαπατήσουν το Δημόσιο και να αποσπάσουν εύκολο χρήμα.
Κώστας Κλάγκος: «Μια ξεκαρδιστική, αλληγορική σατιρική φάρσα για τη “διαστροφή της φυλής μας…”. Με το γέλιο ξεγυμνώνεται η απληστία ενός κόσμου εθισμένου στην κατανάλωση, στη διαφθορά, στις φίρμες και το life style, αλλά και στην απάτη! Το μόνο που δεν σκέφτεται, είναι πως να εργαστεί παραγωγικά. Στις διάφορες σκηνές της κωμωδίας, ξετυλίγεται με μαεστρία, ένα παρατεταμένο φαρσικό παιχνίδι ρυθμού και ανατροπών, εσόδων και εξόδων τύπων αναγνωρίσιμων, με έξυπνες ατάκες, βιτριολικό χιούμορ και σάτιρα ως το μεδούλι.
Αυτό το φαρσικό χαρακτήρα του έργου, προσπάθησε να υπηρετήσει και η σκηνοθεσία, τονίζοντας την ανελέητη σάτιρά του, τους καταιγιστικούς ρυθμούς του και τη ζωντάνια των χαρακτήρων του».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.