HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Εθελοντές Δασοπυροπροστασίας σε... δύο ρόδες

Οργώνουν τα βουνά με τις μηχανές σε καθημερινή βάση σε ένα άθλημα που ανθεί, χρόνια στα Καλάβρυτα και προσελκύει πολλούς λάτρεις του μηχανο...

Οργώνουν τα βουνά με τις μηχανές σε καθημερινή βάση σε ένα άθλημα που ανθεί, χρόνια στα Καλάβρυτα και προσελκύει πολλούς λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού απ όλο τον κόσμο. Δημιούργησαν την πρώτη ομάδα enduro την "Red Fox" με επικεφαλής το Θύμιο Τζόβολο και με την συμμετοχή πολλών μικρών και μεγάλων.
Φέτος, με πρωτοβουλία τους και την υποστήριξη του Δήμου Καλαβρύτων και της Πολιτικής Προστασίας, δημιούργησαν την πρώτη μηχανοκίνητη ομάδα εθελοντών Δασοπυροπροστασίας Καλαβρύτων και σήμερα η Διοίκηση και τα στελέχη της Πυροσβεστικής Καλαβρύτων τους υποδέχθηκαν στις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για μια πρώτη, ταχύρρυθμη ενημέρωση για τις δασικές πυρκαγιές. Η δράση της εθελοντικής ομάδας είναι η πρόληψη και η αποτροπή δασικής πυρκαγιάς με περιπολίες στα βουνά των Καλαβρύτων ώστε να ενημερώνουν άμεσα την υπηρεσία σε περιπτώσεις κινδύνου. 
Την ενημέρωσή τους ανέλαβε η Διοίκηση της Π.Υ.Καλαβρύτων με τον Διοικητή της κο Μπαλντά και τον Υποδιοικητή κ. Κυρίτση. Παρών και ο υπεύθυνος της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Καλαβρύτων κος Ζησιμόπουλος.
  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.