HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Μνημόσυνο Καλαβρυτινής Μάνας

Παρουσία πολλών παρευρισκομένων, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Καλαβρύτων κ' Αιγιαλείας κ.κ. Ιερωνύμου, πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Κα...

Παρουσία πολλών παρευρισκομένων, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Καλαβρύτων κ' Αιγιαλείας κ.κ. Ιερωνύμου, πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Καθεδρικό Ναό της μαρτυρικής πόλης των Καλαβρύτων, το ετήσιο «Μνημόσυνο της Καλαβρυτινής Μάνας», ενώ τον επιμνημόσυνο λόγο εκφώνησε η Δικηγόρος  Νάντια Κωνσταντίνου  – Καρκούλια  η οποία τόνισε μεταξύ άλλων οτι η Καλαβρυτινή μάνα υπήρξε καταλύτης της αναγέννησης των Καλαβρύτων και μοχλός πίεσης θετικής προόδου (Ήταν μια εξαιρετική ομιλία την οποία θα δημοσιεύσουμε προσεχώς)
Παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Αθανάσιος Παπαδόπουλος, ο τέως Δήμαρχος Γεώργιος Λαζουράς, ο πρώην Δήμαρχος Τάκης Νικολάου, ο Βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μάρκου, ο τέως Βουλευτής και Νομάρχης Δημήτριος Κατσικόπουλος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Καλαβρυτινών Αθήνας Ευθύμιος Βαζαίος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Θυμάτων Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος Χαρίλαος Ερμείδης, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Καλαβρύτων Επιπυραγός Κωνσταντίνος Μπαλντάς, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Χαμακιώτης και Μαγκλαφάς καθώς επίσης και πολλά συγγενικά πρόσωπα των θυμάτων του Καλαβρυτινού ολοκαυτώματος, κατά την αποφράδα μέρα της 13ης Δεκέμβρη του 1943.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.