HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου - Τα θέματα

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καλαβρύτων την Τρίτη 30 Αυγούστου, ώρα 11:00 στο Δημοτικό Κατάστημα, με φυσική παρουσία και δια...

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καλαβρύτων την Τρίτη 30 Αυγούστου, ώρα 11:00 στο Δημοτικό Κατάστημα, με φυσική παρουσία και δια τηλεδιάσκεψης, τηρουμένων των υγειονομικών μέτρων με τα παρακάτω θέματα: 
1. Περί αποδοχής επιχορήγησης και αναμόρφωσης προϋπολογισμού του Δήμου οικον. έτους 2022.
2. Περί τροποποίησης του Προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2022 για την υλοποίηση του προγράμματος απασχόλησης Μακροχρονίων Ανέργων 55-67 ετών.
3. Περί έγκρισης δαπανών πάγιας προκαταβολής κοινοτήτων Δήμου Καλαβρύτων έτους 2022.
4. Περί έγκρισης όρων δημοπράτησης του έργου «Αγροτική οδοποιία Άνω Λουσοί - Λιθαράκια - Λευκά Δήμου Καλαβρύτων» και συγκρότησης επιτροπής διαγωνισμού.
5. Περί έγκρισης γνώμης του Τμήματος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δ. Καλαβρύτων για παράταση της συμβατικής προθεσμίας κατασκευής του έργου «Ανάπλαση Εισόδων ΤΚ Καλαβρύτων».
6. Περί έγκρισης γνώμης του Τμήματος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δ. Καλαβρύτων για παράταση της συμβατικής προθεσμίας κατασκευής του έργου «Ανάπλαση εισόδου ΤΚ Κλειτορίας».
7. Περί απόδοσης λογαριασμού του δημοτικού υπαλλήλου Βασιλείου Κοντού από εκδοθέν χρηματικό ένταλμα προπληρωμής επ’ ονόματί του.
8. Περί απόδοσης λογαριασμού του δημοτικού υπαλλήλου Ανδρέα Σιμιντζή από εκδοθέν χρηματικό ένταλμα προπληρωμής επ’ ονόματί του.
9. Περί απόδοσης λογαριασμού του δημοτικού υπαλλήλου Ιωάννη Παπασταθόπουλου από εκδοθέν χρηματικό ένταλμα προπληρωμής επ’ ονόματί του.
10. Περί εξειδίκευσης της πίστωσης και έγκριση μετακίνησης και αποζημίωσης δαπανών μετακίνησης αιρετών στον αδελφοποιημένο Δήμο Μόρφου της Κύπρου, για την συμμετοχή του Δήμου Καλαβρύτων στις αντικατοχικές εκδηλώσεις του Δήμου Μόρφου με τίτλο «ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΜΗΣ ΜΟΡΦΟΥ», από 07 έως 10 Οκτωβρίου 2022.
11. Περί καθορισμού των όρων διακήρυξης της δημοπρασίας για την εκμίσθωση ακινήτου του Δήμου, διαμερίσματος Ε: 86,20 τ.μ. ισογείου και 20,40 τ.μ. υπογείου, ευρισκομένου επί της οδού Τσακάλωφ αριθ. 19 στην Αθήνα.
12. Περί καθορισμού των όρων διακήρυξης της δημοπρασίας για την εκμίσθωση ακινήτου του Δήμου, διαμερίσματος Ε: 42 τ.μ., ευρισκομένου επί της οδού Αναγνωστοπούλου αριθ. 49 στην Αθήνα.
13. Περί εξειδίκευσης πιστώσεων για την επέκταση δικτύου ΔΕΔΔΗΕ δημοτικού φωτισμού (τοποθέτησης Φ.Ο.Π. μετά Φ.Σ.), Κοινοτήτων του Δήμου Καλαβρύτων.
14. Εξειδίκευση της πίστωσης και έγκριση μετακίνησης και αποζημίωσης δαπανών μετακίνησης του Δημάρχου Καλαβρύτων
15. Περί διαγραφής χρεών.
16. Περί δικαστικών θεμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.