HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Χριστίνα Αλεξοπούλου: Η μαρίνα της Πάτρας στις προτεραιότητες της Κυβέρνησης

Σε ανακοίνωσή της η Βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Χριστίνα Αλεξοπούλου αναφέρει:  "Ακόμα μια φορά η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη δείχνει...

Σε ανακοίνωσή της η Βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Χριστίνα Αλεξοπούλου αναφέρει: 
"Ακόμα μια φορά η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη δείχνει το ενδιαφέρον της για την Πάτρα. Στη συνάντηση του Υφυπουργού στον Πρωθυπουργό για θέματα κρατικής αρωγής από φυσικές καταστροφές κ. Χρήστου Τριαντόπουλου, με τον Δήμαρχο Πατρέων, υπήρξε άμεση δέσμευση της Κυβέρνησης για την αποκατάσταση της λειτουργίας της μαρίνας στην πόλη. Μάλιστα, ο κ. Τριαντόπουλος ανακοίνωσε την παράταση της κατάστασης έκτακτης ανάγκης των παραλιακών περιοχών της πόλης για έξι μήνες, με σκοπό την ολοκλήρωση των σχετικών έργων".
Η Αχαιή Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κα Χριστίνα Αλεξοπούλου, που ήταν παρούσα στη συνάντηση, πρότεινε την υλοποίηση ενός έργου ανάπτυξης και προοπτικής μια σύγχρονης μαρίνας μέσω Σύμπραξης Δημοσίου & Ιδιωτικού Τομέα. Ο Δήμος Πατρέων δεν έχει συστήσει μέχρι σήμερα Φορέα για τη διαχείρισή της και δεν δείχνει να είναι στην προτεραιότητά του η ουσιαστική αναβάθμιση και η αξιοποίηση του χώρου. Η μαρίνα της Πάτρας θα έπρεπε να είναι ήδη, εδώ και χρόνια, σημείο αναφοράς για την ανάπτυξη μιας παραλιακής πόλης με μέτωπο στο Ιόνιο και να προσφέρει θέσεις εργασίας, παράλληλα με τον τουρισμό και την επισκεψιμότητα. Η θεομηνία του περσινού Νοέμβρη, άλλωστε, βρήκε μια ήδη εγκαταλειμμένη από το Δήμο και κατεστραμμένη μαρίνα. «Ενδιαφέρον έχει, να δούμε με ποιον τρόπο ο Δήμος θα αξιοποιήσει αυτή τη φορά και σε πόσο χρόνο, τη βοήθεια της Κυβέρνησης προς την πόλη ή αν θα ακολουθήσει την τακτική του να συμφωνεί στην Αθήνα και να διαμαρτύρεται στην Πάτρα», δήλωσε η κα Αλεξοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.