HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στα Καλάβρυτα ο Γενικός Διευθυντής του Οργανισμού Φυσικού Περιβάλλοντος & Κλιματικής Αλλαγής, Ιωάννης Μητσόπουλος

Επίσκεψη του Γενικού Διευθυντή του Οργανισμού Φυσικού Περιβάλλοντος & Κλιματικής Αλλαγής, κ Γιάννη Μητσόπουλου στη Μονάδα Διαχείρισης Ε...

Επίσκεψη του Γενικού Διευθυντή του Οργανισμού Φυσικού Περιβάλλοντος & Κλιματικής Αλλαγής, κ Γιάννη Μητσόπουλου στη Μονάδα Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Χελμού Βουραϊκού & Προστατευόμενων Περιοχών Βόρειας Πελοποννήσου, στα Καλάβρυτα.
Αρχικά πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας με το προσωπικό και συζητήθηκαν διαχειριστικά και επιστημονικά θέματα της Μονάδας.
Ο διάλογος που ακολούθησε βοήθησε στην ανάδειξη προτάσεων, με στόχο την εύρυθμη λειτουργία της Μονάδας. Στο κλείσιμο της συνάντησης παραβρέθηκε και η Δασάρχης Καλαβρύτων, κα Κατερίνα Κολλύρου, επιβεβαιώνοντας την καλή συνεργασία των δύο υπηρεσιών.
Στη συνέχεια, έγινε επίσκεψη στο Σπήλαιο Λιμνών και στο σύγχρονο Μουσειακό Κέντρο Πληροφόρησης του, το οποίο θα εγκαινιαστεί το επόμενο διάστημα και θα ανοίξει για το κοινό. Ο ΟΦΥΠΕΚΑ, μέσω της Μονάδας Διαχείρισης και η διοίκηση του Σπηλαίου Λιμνών θα συνεργαστούν για την ανάδειξη του σημαντικού αυτού γεώτοπου, καθώς και όλης της βιοποικιλότητας και γεωποικιλότητας της περιοχής, μέσω του νέου Κέντρου Πληροφόρησης.
Τέλος, ο Γεν. Διευθυντής μίλησε στο Δημοτικό Συμβούλιο Καλαβρύτων, σε συνέχεια σχετικής πρόσκλησης του Δημάρχου, κ. Θανάση Παπαδόπουλου. Τόνισε τη σημαντική δουλειά που γίνεται για την διαχείριση και προστασία της βιοποικιλότητας της περιοχής και στο πλαίσιο της αειφόρου ανάπτυξης και ενίσχυσης της επισκεψιμότητας, επισφραγίστηκε η συνεργασία για τη δημιουργία του κοινού Κέντρου Πληροφόρησης που θα γίνει στο κτίριο του Τουριστικού Περιπτέρου στην πλατεία των Καλαβρύτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.