HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: "Αντιλαλούνε τα βουνά" λαϊκό πολιτισμό με τον Βαγγέλη Κορακάκη και την παρέα του (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Τον μεγάλο συνθέτη, στιχουργό και ερμηνευτή, Βαγγέλη Κορακάκη απόλαυσαν απόψε το βράδυ όσοι βρέθηκαν στην κεντρική πλατεία Καλαβρύτων σε μ...

Τον μεγάλο συνθέτη, στιχουργό και ερμηνευτή, Βαγγέλη Κορακάκη απόλαυσαν απόψε το βράδυ όσοι βρέθηκαν στην κεντρική πλατεία Καλαβρύτων σε μια συναυλία - ύμνο στην λαϊκή μας τέχνη. Τον Βαγγέλη Κορακάκη συνόδευσε ο γιός του και σπουδαίος καλλιτέχνης Βασίλης Κορακάκης, η Εύα Ξένου στο τραγούδι, ο Αλέξανδρος Καμπουράκης στο ακορντεόν και ο Νίκος Πετσάκος στην κιθάρα.
Η λαϊκή βραδιά πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια των εκδηλώσεων Καλάβρυτα - Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2022
Λίγα λόγια για τον Βαγγέλη Κορακάκη
Ο Βαγγέλης Κορακάκης γεννήθηκε το 1961 στην Καισαριανή. Μαγεύεται από τον ήχο του μπουζουκιού που καθόρισε την μετέπειτα πορεία του.
Η πρώτη του εμφάνιση ως μουσικός είναι το 1978 στο Θέατρο της Καισαριανής, στην παράσταση «Ο Λεπρέντης». Η επαφή του με τη δισκογραφία ξεκινά το 1985 γράφοντας τη μουσική για τρία τραγούδια σε στίχους του Τάσου Σαμαρτζή.
Το 1988 συστήνεται ως συνθέτης-στιχουργός από τή δισκογραφική εταιρεία Λύρα με το δίσκο «Οι άρχοντες». Από τότε έως και σήμερα υπογράφει δεκαπέντε προσωπικούς δίσκους και αρκετές συμμετοχές.
{full_page}

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.