Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΒΛΑΣΙΑ: Πέτρος Ψωμάς και ομάδα Σπιράλ σε εποικοδομητικό συνεδριακό διήμερο

Στην όμορφη Βλασία βρέθηκε η ηγετική ομάδα του σπιράλ το περασμένο Σαββατοκύριακο, προκειμένου να συμμετάσχει σε μία διήμερη συνεδριακή δια...

Στην όμορφη Βλασία βρέθηκε η ηγετική ομάδα του σπιράλ το περασμένο Σαββατοκύριακο, προκειμένου να συμμετάσχει σε μία διήμερη συνεδριακή διαδικασία στην πορεία της δημοτικής παράταξης προς τις κάλπες του 2023. Οι συμμετέχοντες ταξίδεψαν στη «Μικρή Αρχόντισσα» της Άνω Βλασίας και συμμετείχαν σε έξι θεματικές ενότητες που φιλοξενήθηκαν στο συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου, με συντονιστές τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας.
Την τελική αποτίμηση των εργασιών έκαναν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και η Γραμματέας της παράταξης, με τον επικεφαλής Πέτρο Ψωμά να δηλώνει ενθουσιασμένος, το βράδυ της Κυριακής, με την πρόοδο των εργασιών, το επίπεδο του διαλόγου, το δέσιμο της ομάδας και την ετοιμότητα της παράταξης για τη μάχη των εκλογών.
Στη Βλασία συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν μία σειρά ζητήματα από τα οργανωτικά της παράταξης (κυρίως) μέχρι τα θέματα που αφορούν την πόλη της Πάτρας και τον Δήμο Πατρέων.
Την πρώτη μέρα θίχτηκαν θέματα πολιτικής φύσης, αυτοδιοικητικά και μη, μικρά και μεγάλα ζητήματα της εποχής και της περιοχής. Επικαιροποιήθηκαν οι θέσεις της παράταξης, ο τρόπος προσέγγισης των προβλημάτων της πόλης, ο τρόπος διαμόρφωσης του τελικού προγράμματος, το συνολικό όραμα του σπιράλ για την Πάτρα. Τη δεύτερη μέρα τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου συζήτησαν για τον οδικό χάρτη μέχρι τις εκλογές του Οκτωβρίου 2023 και επιμέρους θέματα πολιτικής οργάνωσης, λειτουργίας και επικοινωνίας. Όλες οι συζητήσεις έγιναν σε εξαιρετικό κλίμα και το διήμερο αποδείχτηκε ιδιαιτέρως χρήσιμο και επικοδομητικό.
Μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου του σπιράλ είναι οι: Πέτρος Ψωμάς (Επικεφαλής), Θάνος Δούρος (Δημοτικός Σύμβουλος), Χαράλαμπος Στανίτσας (Δημοτικός Σύμβουλος), Εύα Αθανασοπούλου (Γραμματέας), Ευαγγελία Βαβαρούτα (Ταμίας), Άκια Σταμάτη (Μέλος Πολιτικής Γραμματείας), Μαίρη Κάργα (Μέλος Πολιτικής Γραμματείας), Χάρης Κοντογιαννάτος (Μέλος Πολιτικής Γραμματείας), Στάθης Πολίτης (Μέλος Πολιτικής Γραμματείας), Στέφανος Δημητρόπουλος (#Αθλητισμός), Χρήστος Βασιλόπουλος (#Διοίκηση), Άρης Μαμασιούλας (#Οικονομία), Χρήστος Μουρίκης (#Οικονομία), Ελένη Χριστοπούλου (#Κοινωνία), Ανδρέας Κοσμάτος (#Παιδεία), Ευαγγελία Μαμίδη (#Πολιτισμός), Γιώργος Αγγελόπουλος (#Περιβάλλον), Νίκος Κοτσώνης (#Τεχνολογία), #Γιάννης Κανδύλης (#Τουρισμός), Δημήτρης Νταλαπέρας (#Υποδομές), Μαρία Μπέλμπα (#Γραφείο_Τύπου), Κωνσταντίνα Διαμαντή (#Ομάδα_Γραφείου), Δημήτρης Κουνιάκης (#Νεολαία), Μαρία Γούβη (#Εθελοντισμός), Στέλιος Νταβλούρος (#Επικοινωνία), Μαριάννα Μπόμπα (#Funding), Φώτης Λουριδάς (#Ψηφοδέλτιο) και Γιώργος Σιγαλός (Επίτιμος Γραμματέας).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.