HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η Αθλητική Οικογένεια της Αχαΐας τίμησε την Α.Ε.Καλαβρύτων

Η καθιερωμένη ετήσια Βραδιά των Νικητών, σε μια μεγάλη εκδήλωση που παραβρέθηκε ολόκληρη η αθλητική οικογένεια της Αχαΐας, πραγματοποιήθηκε...

Η καθιερωμένη ετήσια Βραδιά των Νικητών, σε μια μεγάλη εκδήλωση που παραβρέθηκε ολόκληρη η αθλητική οικογένεια της Αχαΐας, πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα. Στο κατάμεστο νυχτερινό καλοκαιρινό κέντρο Volcano στο Δρέπανο Πατρών, οι εκπρόσωποι όλων των σωματείων γιόρτασαν και διασκέδασαν σε μια βραδιά αφιερωμένη στους αθλητές, τους προπονητές και στα σωματεία του τοπικού αθλητισμού, που ξεχώρισαν τη χρονιά που πέρασε, τόσο εντός των γηπέδων, όσο και εκτός. Παρουσιαστές της εκδήλωσης ήταν ο διευθυντής του sportfmpatras Αλέξης Διγενής, η δημοσιογράφος του Ομίλου Plusmedia Δήμητρα Μπαλαφούτη και οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του sportfmpatras Γιώργος Σωτηρόπουλος, Δημήτρης Σαρρής και Κώστας Λαμπρόπουλος .Ήταν μια βραδιά γεμάτη βραβεύσεις και μια καλή αφορμή για να ξανά βρεθεί η οικογένεια του αθλητισμού της Πάτρας,μετά από πολύ καιρό, και πάλι κοντά!
Από μια τέτοια βραδιά δεν θα μπορούσε να λείψει η Α.Ε.Καλαβρύτων, που τιμήθηκε για άλλη μια φορά, αυτήν την φορά για την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου που συμμετέχει στην Γ' Εθνική κατηγορία και είναι από τις λίγες εκπροσώπους του γυναικείου ποδοσφαίρου στην Αχαΐα.
Το βραβείο παρέλαβε ο Πρόεδρος της Α.Ε.Καλαβρύτων Τάκης Βαρβιτσιώτης από τα χέρια του Εισαγγελέα πρωτοδικών Καλαβρύτων Δημήτρη Λιανόπουλου.
Η Α.Ε.Καλαβρύτων τα τελευταία χρόνια είναι λόγος αναφοράς από την αθλητική οικογένεια της Αχαΐας και όχι μόνο, για την πλούσια δράση της σε όλα τα επίπεδα και είναι η πολλοστή φορά τα τελευταία χρόνια που τιμάτε για την εξαιρετική και ποιοτικής της παρουσία εντός και εκτός των αγωνιστικών χώρων. 
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι απ όλα τα σωματεία της Αχαΐας, ο Περιφερειάρχης κ. Φαρμάκης, ο Υφυπουργός Εξωτερικών κ. Κατστανιώτης, Βουλευτές του Νομού, Δήμαρχοι, εκπρόσωποι φορέων, συλλόγων, κομμάτων υπηρεσιών. 
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με επιτυχία ενώ μετά τις βραβεύσεις ακολούθησε καλλιτεχνικό πρόγραμμα με την Κατερίνα Λιόλιου, η οποία ξεσήκωσε στην πίστα τόσο αθλητές όσο και παράγοντες του τοπικού αθλητισμού!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.