HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΗΛΕΙΑ: "Άνοιγε" αυτοκίνητα στην παραλία...

Συνελήφθη, στις 27-7-2022, στην Βάρδα, από αστυνομικούς Αστυνομικού Τμήματος Βουπρασίας, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματί...

Συνελήφθη, στις 27-7-2022, στην Βάρδα, από αστυνομικούς Αστυνομικού Τμήματος Βουπρασίας, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Βουπρασίας, μετά από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα, εξιχνίασαν συνολικά εννέα κλοπές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα (επτά τετελεσμένες και δύο απόπειρες), που διαπράχθηκαν από 13-7-2022 μέχρι και 26-7-2022, σε παραλίες του Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης.
Ειδικότερα, ο κατηγορούμενος ενεργώντας από κοινού με συνεργό του που αναζητείται, διερρήγνυαν σταθμευμένα αυτοκίνητα και αφαιρούσαν από το εσωτερικό τους κινητά, χρήματα και άλλα αντικείμενα.
Ο συλληφθείς εντοπίστηκε στις 27-7-2022 στην Πάτρα, από τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, και προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών και στη συνέχεια οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Βουπρασίας.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.