Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΣΟΠΟΤΟ: «Ζωοκτονία εξ αμελείας»

Άλλη μία πολύ επιτυχημένη-λαμπρή παράσταση του θεατρικού μου έργου «ζωοκτονία εξ αμελείας», έλαβε χώρα το Σάββατο 30 Ιουλίου 2022 στο όμορ...

Άλλη μία πολύ επιτυχημένη-λαμπρή παράσταση του θεατρικού μου έργου «ζωοκτονία εξ αμελείας», έλαβε χώρα το Σάββατο 30 Ιουλίου 2022 στο όμορφο αρχοντοχώρι, το Σοποτό Καλαβρύτων. Μια παράσταση με παλμό, με ενθουσιασμό, με γέλιο μέχρι δακρύων, με καταιγισμό χειροκροτημάτων! Άπειρες και από κοινού οι ευχαριστίες μας με τον χαρισματικό και καταξιωμένο στις καρδιές όλων μας ταλαντούχο θίασο Ταξιδευτές της Πρόζας και την «αρχιταξιδευτίνα» Αφροδίτη Σκαλτσά Δημητρακοπούλου στο Σύλλογο Σοποτινών για την ξεχωριστή υποδοχή, την παρουσία πολυάριθμου κοινού και την Αβραμιαία φιλοξενία! 
Το γέλιο γέλιο, το κέφι κέφι, αλλά και η συγκίνηση συγκίνηση, και φυσικά άξια αμοιβή, με την αναμνηστική-τιμητική πλακέτα του Συλλόγου στη θεατρική ομάδα, με τους στίχους του Μάνου Χατζηδάκη και πρώτη ερμηνεία με τον Δημήτρη Χορν: «Ηθοποιός σημαίνει φως»! Άπειρες οι ευχαριστίες μας και στο Δήμο Καλαβρύτων και στον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Λεωνίδα Βασιλόπουλο, που πάντα πρόθυμα φροντίζει για τη μεταφορά της θεατρικής ομάδος με όλο τον εξοπλισμό στα χωριά μας (σκηνικά, φωτισμό, μικροφωνική κλπ), καθώς και στην ηλεκτρονική εφημερίδα ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS για τη συνεχή στήριξη στους Ταξιδευτές της Πρόζας και τη χορηγία επικοινωνίας! Μετά την παράσταση ακολούθησε μια πολύ όμορφη και με πλούσιο πρόγραμμα μουσικοχορευτική βραδιά στην πλατεία του χωριού, μέχρι σχεδόν τα ξημερώματα, με την υποδειγματική φροντίδα του δραστήριου Συλλόγου Σοποτινών, που όλοι ευχαριστηθήκαμε!
Οι παραστάσεις του βραβευμένου με πρώτο βραβείο ανδρικού ρόλου έργου «ζωοκτονία εξ αμελείας», που υποδύεται γυναίκα, η κ. Κατερίνα Λιβαδά, θα συνεχιστούν-θα υπάρχει πάντα έγκαιρη σχετική ενημέρωση!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.