HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Κυνηγετικός Σύλλογος Καλαβρύτων - Εξαιρετική ενημερωτική ημερίδα

Μια εξαιρετική ημερίδα διοργάνωσε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Καλαβρύτων την Κυριακή 10 Ιουλίου στο Πολύκεντρο Πολιτιστικό Κέντρο Καλαβρύτων, με...

Μια εξαιρετική ημερίδα διοργάνωσε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Καλαβρύτων την Κυριακή 10 Ιουλίου στο Πολύκεντρο Πολιτιστικό Κέντρο Καλαβρύτων, με πολύ ενδιαφέρουσες εισηγήσεις και χρήσιμες παρουσιάσεις. Η ημερίδα περιελάμβανε:
Εκπαιδευτικό πρόγραμμα πρώτων βοηθειών από το ΕΚΑΒ Πάτρας, Την ορθή και ασφαλή χρήση του κυνηγετικού όπλου, Λαγοκυνήγι και ιχνηλάτες, κανονισμοί αγώνων ιχνηλασίας και πολλά άλλα.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κυνηγετικού Συλλόγου Καλαβρύτων που αποτελείται από τους Ιωάννη Δαφαλιά, Πρόεδρο, Γεώργιο Γουρζέλα, Αντιπρόεδρο, Γεώργιο Βλάχο, Γενικό Γραμματέα, Αθανάσιο Κυριακόπουλο, Κοσμήτορα, Βασίλειο Κοντό, Ταμία, Ευάγγελος Αλεξόπουλος, Μέλος, Ανδρέα Παπαγιαννόπουλο, Μέλος, σε ανακοίνωσή τους τόνισαν:
"Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ομιλητές της σημερινής ημερίδας: Κωνσταντίνο Τσολάκο, Θεόδωρο Κομηνέα, Φώτη Πεσιλή, αλλά και στους εκπαιδευτές-διασώστες του ΕΚΑΒ Πάτρας, για την ενημερωτική και χρήσιμη παρουσίαση που μας έκαναν, στον Δήμαρχο Καλαβρύτων κ. Αθανάσιο Παπαδόπουλο που βρήκε το χρόνο, παραβρέθηκε και χαιρέτησε την ημερίδα αυτή, δηλώνοντας την στήριξη και την βούληση του Δήμου για μια πιο στενή συνεργασία και αλληλοβοήθεια με τον σύλλογό μας, στον αντιπρόεδρο της Γ ΚΟΠ κ. Κώστα Παπανδρέου και στον Γενικό Γραμματέα κ.Ανδρεα Παπαδάτο, στον εκδότη του περιοδικού Ο Θηρευτής, κ. Δημήτριο Ρεκουνιώτη, στους Προέδρους των Κυνηγετικών Συλλόγων Αιγίου Δημήτριο Ανδριόπουλο, Ακράτας Κωνσταντίνο Γιοβά, και Καμαρών Γεώργιο Αλεξόπουλο, στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας, σε όλους όσους παραβρέθηκαν στην αίθουσα τιμώντας μας με την παρουσία τους. Πιστεύω πως όλοι έφυγαν πιο ενημερωμένοι και κερδισμένοι από αυτά που είδαν και άκουσαν!"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.