HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Διήμερη επίσκεψη Νίκου Παππά στα Καλάβρυτα - Συναντήσεις με φορείς και πολιτική συγκέντρωση ΣΥΡΙΖΑ (ΦΩΤΟ)

Διήμερη επίσκεψη στα Καλάβρυτα πραγματοποιεί ο πρώην Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης και νυν τομεάρχης Υποδομών...

Διήμερη επίσκεψη στα Καλάβρυτα πραγματοποιεί ο πρώην Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης και νυν τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς.
Ο κ. Παππάς έφτασε το μεσημέρι της Παρασκευής στα Καλάβρυτα με τον Οδοντωτό και με τη άφιξή του συναντήθηκε στο Δημαρχείο με τον Δήμαρχο Καλαβρύτων κ. Παπαδόπουλο. Ακολούθησε συνάντηση με φορείς, επαγγελματίες και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Καλαβρύτων στα γραφεία των Καλαβρύτων και το βράδυ μίλησε σε ανοιχτή συγκέντρωση στην πλατεία Πετιμεζαιων.

Στο Δημαρχείο
Στη συνάντησή του με το Δήμαρχο κ. Παπαδόπουλο, ο κ. Παππάς ενημερώθηκε για τα προβλήματα του ορεινού μας Δήμου, αλλά και τα γενικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η τοπική αυτοδιοίκηση, ενώ έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την μακραίωνη ιστορία του τόπου μας. Παρόντες στην συνάντηση του Δημαρχείου ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΚ "Σπήλαια Λιμνών" και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κούκιος, Πρόεδρος της Τ.Κ. Καλαβρύτων κ. Μενούνος και ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Βασιλόπουλος.

Συνάντηση με φορείς
Ακολούθησε επίσκεψη στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Καλαβρύτων, όπου ο κ. Παππάς συναντήθηκε με στελέχη του Τοπικού ΣΥΡΙΖΑ και με τοπικούς φορείς, μεταξύ των οποίων τον Πρόεδρο των Ξενοδόχων κ. Δαφαλιά και τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου κ. Ερμείδη. Ο κ. Παππάς έγινε δέκτης των προβλημάτων των επαγγελματιών και την οικονομική ασφυξία που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες από την τεράστια αύξηση του ενεργειακού κόστους.

Ανοιχτή συγκέντρωση
Το βράδυ της Παρασκευής, στην πλατεία Πετιμεζαίων, πραγματοποιήθηκε ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση με κεντρικό οπιλιτή τον κ. Παππά, παρουσία των Βουλευτών Αχαΐας Σία Αναγνωστοπούλου και Κώστα Μάρκου, στελεχών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο κ. Παππάς έκανε λόγο για "ανεπάρκεια στην κυβέρνηση Μητσοτάκη" και αναδίπλωση της κυβέρνησης για τις πρόωρες εκλογές τονίζοντας οτι "ο κ. Μητσοτάκης θυμήθηκε την «εθνική ευθύνη», ο άνθρωπος που είναι ο ίδιος το πολιτικό του αδιέξοδο. Του ήρθαν τα μαντάτα από τις αληθινές μετρήσεις της κοινής γνώμης. Όχι εκείνες που δημοσιεύουν τα κανάλια της προπαγάνδας"
Κάλεσε τα στελέχη να είναι σε διαρκή ετοιμότητα διαβεβαιώνοντας ότι τα μηνύματα από τον κόσμο είναι μηνύματα μεγάλης κυβερνητικής φθοράς, επισημαίνοντας οτι "οι εξελίξεις δεν είναι πια στα δικά του τα χέρια, γιατί ο κ. Μητσοτάκης γνωρίζει ότι στην κάλπη θα κριθεί η πολιτική του εξαπάτηση όλα αυτά τα χρόνια.

Σήμερα, Σάββατο δεύτερη μέρα της παραμονής του στα Καλάβρυτα, θα επισκεφθεί τον τόπο εκτέλεσης των Καλαβρυτινών της 13ης Δεκεμβρίου 1943 και θα ξεναγηθεί στο Δημοτικό Μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.