Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Μεγάλη πυρκαγιά στα Κρέστενα της Ηλείας

Ανεξέλεγκτη παραμένει μέχρι αυτή την ώρα η μεγάλη φωτιά στα Κρέστενα της Ηλεία, ενώ σπίτια έχουν παραδοθεί στις φλόγες με τις πυροσβεστικές...

Ανεξέλεγκτη παραμένει μέχρι αυτή την ώρα η μεγάλη φωτιά στα Κρέστενα της Ηλεία, ενώ σπίτια έχουν παραδοθεί στις φλόγες με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να κάνουν ότι μπορούν προκειμένου να ανακόψουν την πορεία του πύρινου μετώπου μέχρι τις πρώτες βραδινές ώρες. Ήδη οι κάτοικοι με όσα μέσα διαθέτουν κατευθύνονται προς το κέντρο της πόλης ενώ εστάλη και προειδοποιητικό μήνυμα από το 112.
Στην περιοχή επιχειρούν 125 πυροσβέστες με πέντε ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 43 οχήματα, ενώ από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις νερού 4 πυροσβεστικά αεροπλάνα και 4 ελικόπτερα. Οι δυνάμεις ενισχύονται συνεχώς.
Νωρίτερα, λόγω του κινδύνου, εξεδόθη προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 για την αποφυγή των περιοχών όπου μαίνεται η φωτιά, ενώ σε πλήρη ετοιμότητα έχουν τεθεί τα Κέντρα Υγείας Κρεστένων, Αρχαίας Ολυμπίας και Ζαχάρως, καθώς επίσης και το Γ.Ν. Πύργου. Μέχρι τώρα μόνο ένας πολίτης που υπέστη ζημιές το σπίτι του από την πυρκαγιά έχει προσέλθει με αναπνευστικά προβλήματα στο Κ.Υ. Κρεστένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.