HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Το Εθνικό Πάρκο Χελμού Βουραϊκού παραμένει στην Ομοσπονδία Ευρωπαϊκών Πάρκων - Με επιτυχία η επαναξιολόγηση του

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η επαναξιολόγηση του Εθνικού Πάρκου Χελμού Βουραϊκού από εντεταλμένο αξιολογητή της Ομοσπονδίας Ευρωπαϊκών Πάρκων...

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η επαναξιολόγηση του Εθνικού Πάρκου Χελμού Βουραϊκού από εντεταλμένο αξιολογητή της Ομοσπονδίας Ευρωπαϊκών Πάρκων (Europarc Federation), για την παραμονή του στο Δίκτυο. Στο πλαίσιο της αξιολόγησης, πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με σημαντικούς συνεργάτες της Μονάδας Διαχείρισης, που στοχεύουν στην ανάδειξη του αειφόρου και εναλλακτικού τουρισμού στην περιοχή, καθώς και επισκέψεις σε περιοχές του δικτύου Natura 2000, εντός του Πάρκου.
Η Ομοσπονδία των Ευρωπαϊκών Πάρκων συγκροτεί ένα δίκτυο για τη φυσική και πολιτιστική κληρονομιά της Ευρώπης. Εργάζεται με σκοπό τη βελτίωση της διαχείρισης των προστατευόμενων περιοχών στην Ευρώπη, μέσω διεθνούς συνεργασίας, ανταλλαγής ιδεών και εμπειριών, συνεισφέροντας στην πολιτική για την αειφόρο ανάπτυξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.