HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Αστυνομικό δελτίο

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημ...

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης έξι μηνών για απάτη.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άγνωστης δράστιδας για απάτη
Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος άγνωστης δράστιδας.
Ειδικότερα, η δράστιδα προσποιούμενη ενδιαφερόμενο αγοραστή επικοινώνησε τηλεφωνικά με πολίτη, που είχε αναρτήσει αγγελία πώλησης τρίκυκλου ποδηλάτου σε ιστοσελίδα και συμφώνησαν για τη αγοραπωλησία.
Στη συνέχεια η δράστιδα ζήτησε από τον παθόντα τον αριθμό τραπεζικού του λογαριασμού και του απέστειλε γραπτό μήνυμα, με υπερσύνδεσμο (link), το οποίο τον οδήγησε σε περιβάλλον που προσομοίαζε με περιβάλλον τράπεζας και ο παθόντας εισήγαγε τους κωδικούς του, με αποτέλεσμα η άγνωστη γυναίκα να μεταφέρει συνολικά από το λογαριασμό του παθόντα σε λογαριασμό τρίτου, το χρηματικό ποσό των (55.000) ευρώ.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστου δράστη για απάτη με υπολογιστή 
Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος άγνωστου δράστη.
Ειδικότερα, άγνωστος δράστης επικοινώνησε τηλεφωνικά με ημεδαπό άνδρα και προσποιούμενος τον λογιστή του γιού του, με το πρόσχημα κατάθεσης αίτησης για επίδομα ηλεκτρικού ρεύματος, έπεισε τον παθόντα και του έδωσε αριθμούς και κωδικούς τραπεζικών του καρτών, με αποτέλεσμα να μεταφέρει το ποσό των (11.000) ευρώ από λογαριασμό του παθόντα, σε λογαριασμό τρίτου.

Σύλληψη ημεδαπής για παράβαση του νόμου περί όπλων και κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, μια ημεδαπή γυναίκα, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που της διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή της και κατασχέθηκε ένα πτυσσόμενο μαχαίρι και μικροποσότητα κάνναβης.

Συλλήψεις ημεδαπών για παραβάσεις στα κέντρα διασκέδασης, στα μπαρ και στα όμοια καταστήματα
Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ και σήμερα, τα ξημερώματα, σε περιοχές της Αιγιαλείας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας, τρεις ημεδαποί άνδρες, διότι λειτουργούσαν ως προσωρινά υπεύθυνος καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στα οποία είχαν θέσει σε λειτουργία στερεοφωνικά συγκροτήματα συνδεδεμένα με ενισχυτή και ηχεία, και η ένταση της μουσικής υπερέβαινε τη μέγιστη επιτρεπόμενη ηχοστάθμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.