HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ένα «Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας» απόλαυσαν στα Καλάβρυτα

Το αριστούργημα του Ουίλιαμ Σαίξπηρ «Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας» σε σκηνοθεσία Χρήστου Στρέπκου το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρα, είχαν την ευκαιρία να π...

Το αριστούργημα του Ουίλιαμ Σαίξπηρ «Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας» σε σκηνοθεσία Χρήστου Στρέπκου το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρα, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι θεατές το Σάββατο 9 Ιουλίου, με ελεύθερη είσοδο στο Πολιτιστικό Κέντρο Καλαβρύτων.
Η εξαιρετική παράσταση πραγματοποιήθηκε, σε συνεργασία με την υποστήριξη του Δήμου Καλαβρύτων, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και την ΠΕΔ ΔΕ.
Πρόκειται για ένα ερωτικό παιχνίδι παρεξηγήσεων και ανατροπών, που συμβαίνει ανάμεσα σε τέσσερις νέους που κρύβονται στο δάσος. Ένα παιχνίδι που τα νήματά του, αριστοτεχνικά κινεί ο μεγάλος ελισαβετιανός συγγραφέας και στο οποίο εμπλέκονται ξωτικά, δαιμόνια, ο βασιλιάς , η βασίλισσα, και νεαροί Αθηναίοι. Ένα από τα πιο γνωστά και πολυδιάστατα έργα του Σαίξπηρ με αναγεννησιακά στοιχεία,
ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Μετάφραση: Διονύσης Καψάλης, Σκηνοθεσία- Διασκευή- Δραματουργική επεξεργασία: Χρήστος Στρέπκος, Σκηνογραφία ενδυματολογία: Κέννυ Μακλέλλανμ, Μουσική σύνθεση: Διονύσης Μπάστας, Κινησιολογία: Ειρήνη Αποστολάτου, Σχεδιασμός Φωτισμών: Βασίλης Κλωτσοτήρας, Κινησιολογία: Ειρήνη Αποστολάτου.
Έπαιξαν οι ηθοποιοί: Βασίλης Κόκκαλης, Θοδωρής Βράχας, Ελίνα Σταμοπούλου, Σταυρούλα Τσιάμη, Γιάννης Γιαραμαζίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.