HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Για σήμερα, Κυριακή (10/7) στα ανατολικά και τα νότια παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και, τις πρωινές ώρες στη Θεσσαλία, τις...

Για σήμερα, Κυριακή (10/7) στα ανατολικά και τα νότια παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και, τις πρωινές ώρες στη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά και την Εύβοια, σποραδικές καταιγίδες. Από το μεσημέρι οι βροχές θα περιοριστούν στα ηπειρωτικά και την Κρήτη, όπου θα εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες, ενώ από το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί.
Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι κυρίως στα ορεινά.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα επανέλθει στα κανονικά για την εποχή επίπεδα. Στα βόρεια ηπειρωτικά και τα νησιά του Αιγαίου θα φτάσει τους 28 με 30 βαθμούς και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 30 με 32 βαθμούς Κελσίου.

Δευτέρα, 11/7
Γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά το μεσημέρι – απόγευμα, οπότε θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι κυρίως στα ορεινά Στερεάς και Πελοποννήσου.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5 και το απόγευμα στο βόρειο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Στα ανατολικά 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 και στα νοτιοανατολικά τμήματα βαθμιαία τοπικά έως 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Στα βόρεια ηπειρωτικά 28 με 30 βαθμούς. Στις υπόλοιπες περιοχές 30 με 32 βαθμούς.

Τρίτη, 12/7
Γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις, οπότε θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά κυρίως της Στερεάς και της Πελοποννήσου.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο 6 και στα ανατολικά τμήματα τοπικά 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Τετάρτη, 13/7
Γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις το μεσημέρι – απόγευμα στα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο, οπότε στα ηπειρωτικά θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6, στο Αιγαίο 6 με 7, βαθμιαία στο βόρειο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Πέμπτη και Παρασκευή
Σχεδόν αίθριος καιρός.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο 6 με 7 και τοπικά στα ανατολικά τμήματα την Πέμπτη έως 8 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο κυρίως την Παρασκευή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.