HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Νυχτερινές μπόρες στα Καλάβρυτα - Ο καιρός Σάββατο 9 και Κυριακή 10/7

Μετά τις βραδινές δυνατές νεροποντές στα Καλάβρυτα, τα καιρικά φαινόμενα θα υποχωρήσουν, ωστόσο θα είναι αισθητή σήμερα η πτώση της θερμοκρ...

Μετά τις βραδινές δυνατές νεροποντές στα Καλάβρυτα, τα καιρικά φαινόμενα θα υποχωρήσουν, ωστόσο θα είναι αισθητή σήμερα η πτώση της θερμοκρασίας.
Σύμφωνα με την πρόβλεψη σήμερα Σάββατο στα Καλάβρυτα θα επικρατήσει ηλιοφάνεια , αλλά τις απογευματινές ώρες θα συννεφιάσει και υπάρχει μικρό ενδεχόμενο ασθενούς βροχής.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα φθάσει μέχρι τους 29 βαθμούς, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν με ταχύτητα μέχρι 3 μποφόρ.
Ακόμη καλύτερος θα είναι ο καιρός στα Καλάβρυτα την Κυριακή με την θερμοκρασία θα ανεβαίνει και να φθάνει στους 32 βαθμούς και ηλιοφάνεια που θα διατηρηθεί καθόλη τη διάρκεια της ημέρας.
Αναλυτικά:
Στο Ιόνιο και στα δυτικά της Πελοποννήσου θα είναι άστατος ο καιρός, αλλά με πιο εξασθενημένα καιρικά φαινόμενα.
Αντίθετα σε όλη την υπόλοιπη ηπειρωτική Ελλάδα, δηλαδή την Στερεά Ελλάδα, την Εύβοια, τις Σποράδες, τη Θεσσαλία, την Ήπειρο και τη Μακεδονία, όπου θα εξελιχθούν έντονα καιρικά φαινόμενα κατά τόπους και κατά διαστήματα.
Στις Κυκλάδες και στην Κρήτη θα υπάρξουν λίγες τοπικές βροχές, ενώ στο Αιγαίο θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις.
Η θερμοκρασία γενικά θα σημειώσει εντυπωσιακή πτώση, σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες.
Στην Αττική κατά διαστήματα ο καιρός το Σάββατο θα είναι άστατος, με μπόρες και τοπικές βροχές και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 29 βαθμούς Κελσίου.
Στην Θεσσαλονίκη αναμένονται πολύ δυνατές καταιγίδες με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από τους 19 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.