HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: 49χρονος πέθανε αβοήθητος - Πήγε στον "Αγ. Ανδρέα" με έμφραγμα και τον έδιωξαν

Βαρύ το πένθος για την οικογένεια του 49χρονου Θοδωρή Νεμουτιάνου που έφυγε από την ζωή τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, όταν πήγε στο νοσοκομείο...

Βαρύ το πένθος για την οικογένεια του 49χρονου Θοδωρή Νεμουτιάνου που έφυγε από την ζωή τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, όταν πήγε στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» με δυνατούς πόνους στο στήθος. Εκεί τον ενημέρωσαν πως το νοσοκομείο δεν εφημερεύει και του πρότειναν να επισκεφτεί το νοσοκομείο του Ρίου, με τραγικό αποτέλεσμα να πεθάνει λίγα λεπτά αργότερα αβοήθητος στον δρόμο.
Προκαταρκτική εξέταση διέταξε ο διοικητής της 6ης υγειονομικής περιφέρειας, Γιάννης Καρβέλης, μετά την επίσκεψή του στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», της Πάτρας, κατόπιν εντολής του υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη, σχετικά με το υπό διερεύνηση περιστατικό θανάτου 49χρονου,
Οι μέχρι τώρα καταγγελίες αναφέρουν πως λίγο πολύ ο 49χρονος αφέθηκε στην τύχη του και δεν έγινε δεκτός στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» της Πάτρας παρ’ ότι είχε πόνους στην πλάτη.
Ο Γιάννης Καρβέλης ζήτησε να είναι έτοιμο το πόρισμα της προκαταρκτικής εντός της ημέρας, ενώ παράλληλα συγκαλείται έκτακτη σύσκεψη στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», όπου αναμένεται να παραβρεθούν και όσοι εφημέρευαν το συγκεκριμένο βράδυ στο νοσοκομείο. 



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.