Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΔΡΥΜΟΣ: Οι Εκδηλώσεις Αυγούστου 2022

Σας καλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας και φέτος το καθιερωμένο πλέον θεσμό του καλοκαιριού το 16ο Αντάμωμα που διοργανώνει ο Σύλλογος...

Σας καλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας και φέτος το καθιερωμένο πλέον θεσμό του καλοκαιριού το 16ο Αντάμωμα που διοργανώνει ο Σύλλογος μας στο Δρυμό.
Θα χαρούμε ιδιαίτερα να παραστείτε στη συνεστίαση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 16 Αυγούστου 2022 στις 21:00 το βράδυ με παραδοσιακή μουσική και Λαϊκό Πρόγραμμα από D.J. όπως πάντα στο προαύλιο χώρο της εκκλησίας μας.
Αγαπητοί συμπατριώτες μας και φίλοι του χωριού και του Συλλόγου μας η επιτυχία των εκδηλώσεων μας στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο στη δική σας συμμετοχή και υποστήριξη.
Σας περιμένουμε να γλεντήσουμε όλοι μαζί όπως εμείς ξέρουμε στο Δρυμό.
Στις 15 Αυγούστου 2022 ημέρα Δευτέρα, ανήμερα της Παναγίας, αμέσως μετά την Θεία Λειτουργία θα συγκεντρωθούμε στο χώρο όπου βρίσκεται η προτομή του Θεόδωρου Γ. Σπυρόπουλου για να τον ” θυμηθούμε “ και να προσευχηθούμε για μια ακόμη χρονιά για την αιώνια ανάπαυση της ψυχής του που ήταν κυριολεκτικά “δοσμένη “ στο χωριό του.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δρυμοτών Καλαβρύτων
Μιλτιάδης Γεωργίου Καραμπούλης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.