HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Μαζί Παναχαϊκή και PlaySports του Καλαβρυτινού Άρη Ρούσσου

Σε μια πολύ σημαντική συμφωνία έχει προχωρήσει η Παναχαϊκή, με την εταιρεία αθλητικών ειδών Playsports η οποία τα τελευταία χρόνια έχει ανα...

Σε μια πολύ σημαντική συμφωνία έχει προχωρήσει η Παναχαϊκή, με την εταιρεία αθλητικών ειδών Playsports η οποία τα τελευταία χρόνια έχει αναπτυχθεί και ντύνει ομάδες και συλλόγους σε όλη την Ελλάδα.
O ιδιοκτήτης της Playsports και Καλαβρυτινός, Άρης Ρούσσος έδωσε τα χέρια με τον Πέτρο Σταθάκη ξεκινώντας μια νέα δημιουργική εποχή και για τις δύο πλευρές. Να σημειώσουμε οτι η Playsports "ντύνει" από την περσινή χρονιά και την Α.Ε.Καλαβρύτων. 

Η συνεργασία με την Παναχαϊκή, έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό με τις επετειακές φανέλες και τα αναμνηστικά είδη που κυκλοφορούν και μπορείτε να αγοράσετε από την ιστοσελίδα της ομάδας, αφού έχουν γίνει ανάρπαστα. Πλέον ο φίλαθλος της Παναχαϊκής, μπορεί να τα προμηθευθεί με μεγάλη ευκολία και σε καλές τιμές, κάτι το οποίο ήταν ανέφικτο τα προηγούμενα χρόνια.
Η Πατρινή εταιρεία θα είναι ο επίσημος προμηθευτής αθλητικού υλικού της ομάδας της Παναχαϊκής. Τα ρούχα που θα φορούν οι ποδοσφαιριστές, αλλά και όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΠΑΕ, θα είναι υψηλής ποιότητας interlock slim-line fit ψηφιακής εκτύπωσης.
Η απόφαση έχει παρθεί και μένουν μόνο τα συμφωνητικά, κι όπως λέει ο Πέτρος Σταθάκης, «τα λεφτά θα μείνουν στην περιοχή μας και δεν θα πάνε κάπου αλλού στη χώρα μας». Το επόμενο διάστημα θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός και θα είναι στη διαδικασία παραγωγής οι νέες εμφανίσεις της Παναχαϊκής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.