Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στη Κωνσταντινούπολη ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων & Αιγιαλείας - Δεν θα εορτάσει τα Oνομαστήριά του

Η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας ενημερώνει τον ευσεβή λαό της ότι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. ...

Η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας ενημερώνει τον ευσεβή λαό της ότι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμος δεν θα εορτάσει κατά την 15η Ιουνίου ε.έ. τα σεπτά Oνομαστήριά του διότι από 14ης έως και 19ης Ιουνίου θα πραγματοποιήσει, με την άδεια της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος και την ευλογία του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου κ. Βαρθολομαίου, προσκυνηματική επίσκεψη στο Φανάρι, έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου, και σε σημαντικά ιστορικά και ιερά μνημεία της Κωνσταντινουπόλεως, συνοδευόμενος από ευλαβείς χριστιανούς της Ιεράς Μητροπόλεώς μας.
Ως εκ τούτου, ο Σεπτός Ποιμενάρχης μας κ. Ιερώνυμος εκφράζει τις ολόθυμες ευχαριστίες του προς το Χριστεπώνυμο πλήρωμα της Ιεράς Μητροπόλεώς μας για την αγάπη και τον σεβασμό τον οποίον επιδεικνύει προς το πρόσωπό του και ανταποδίδει εγκάρδιες πατρικές ευχές για υγεία, μακροημέρευση και κατά Θεόν προκοπή, παρακαλώντας όπως δέεται υπέρ Αυτού προς τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό και την Υπεραγία Θεοτόκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.