HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Παπαδόπουλος: Εάν η τράπεζα κλείσει το υποκατάστημα στα Καλάβρυτα θα αποσυρθούν όλες οι καταθέσεις

Έτοιμοι να αποσύρουν τις καταθέσεις τους ύψους πολλών δεκάδων εκατομμύριων ευρώ δηλώνουν οι Καλαβρυτινοί, πολίτες – επιχειρηματίες-συνετα...

Έτοιμοι να αποσύρουν τις καταθέσεις τους ύψους πολλών δεκάδων εκατομμύριων ευρώ δηλώνουν οι Καλαβρυτινοί, πολίτες – επιχειρηματίες-συνεταιρισμοί, ακόμη και ο Δήμος Καλαβρύτων. Αυτό όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Θανάσης Παπαδόπουλος μιλώντας στον Max Fm θα είναι η απάντηση αν δεν πάρει πίσω τη Τράπεζα Πειραιώς την απόφαση για λουκέτο στο μοναδικά υποκατάστημα που λειτουργεί μέχρι σήμερα στη κεντρική πλατεία των Καλαβρύτων.
Σύμφωνα με τον κ. Παπαδόπουλο ο οποίος μίλησε στον Γιάννη Γεωργόπουλο και στην εκπομπή «Πράσινο, κόκκινο σε γαλάζιο φόντο» ενώ βρισκόταν καθοδόν για την Αθήνα όπου θα υπάρξει με τον αρμόδιο Διευθυντή της Τράπεζας και εκεί μαζί με πολίτες και επιχειρηματίες θα τους θέσουν το ζήτημα του μη κλεισίματος του υποκατάστηματος. Για την συνάντηση έχουν ενημερωθεί να συμμετέχουν και οι βουλευτές Αχαΐας.
Όπως είπε ο κ. Παπαδόπουλος από τότε που ο Δήμος Καλαβρύτων έδωσε το οικόπεδο για να ανεγερθεί η Αγροτική Τράπεζα η οποία έπειτα αγοράστηκε από την Τράπεζα Πειραιώς, όλοι οι Καλαβρυτινοί, φορείς , αρχές, επιχειρήσεις, ο Συνεταιρισμός, το Χιονοδρομικό Κέντρο κ.α έχουν τις καταθέσεις τους στο συγκεκριμένο κατάστημα και δεν θα δεχτούν το κλείσιμο του ενώ είναι έτοιμοι να αποσύρουν τις καταθέσεις τους και να τις πάνε σε άλλη Τράπεζα .
Παράλληλα ο κ. Παπαδόπουλος θα ενημερώσει τον αρμόδιο Διεθυντή στην Αθήνα πως ακόμη και αν προχωρήσει το κλείσιμο του υποκαταστήματος στα Καλάβρυτα, το ακίνητο θα επιστρέψει στον Δήμο και δεν θα πουληθεί ακόμα και αν χρειαστεί να έρθει στο σημείο άλλο υποκατάστημα Τράπεζας.
Τέλος ο κ. Παπαδόπουλος επισήμανε πως δεν μπορεί η περιοχή των Καλαβρύτων, που έχει τεράστια τουριστική ανάπτυξη, με το Χιονοδρομικό Κέντρο φέτος να σημειώνει διπλάσιο τζίρο κάποιοι να έρχονται να την αφήνουν χωρίς ένα τραπεζικό υποκατάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.