HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αρ.Μενεγάτος: Παραμένουμε ισχυροί στο πλευρό των καταναλωτών και των παραγωγών μας

H εταιρεία Ι. Μενεγάτος και Υιός Ο.Ε, με δυναμική παρουσία που ξεπερνά τα 50 και πλέον έτη στην αγορά και επεξεργασία γάλακτος για τ...

H εταιρεία Ι. Μενεγάτος και Υιός Ο.Ε, με δυναμική παρουσία που ξεπερνά τα 50 και πλέον έτη στην αγορά και επεξεργασία γάλακτος για την παραγωγή και εμπορία τυροκομικών προϊόντων, και συγκεκριμένα βαρελίσιας ΦΕΤΑΣ ΠΟΠ και ΜΗΖΥΘΡΑΣ, αποτελεί μια από τις πιο παλιές εταιρείες του κλάδου παραγωγής και διάθεσης τυροκομικών προϊόντων στην Ελλάδα, και συγχρόνως μια από τις πλέον πρωτοπόρες και καινοτόμες σε όλους τους τομείς. Το brand «Φέτα και Μυζήθρα Μενεγάτου», είναι από τα ισχυρότερα στην Ελλάδα, με παρουσία μέσω των καταστημάτων «MyMarket» σε κάθε ελληνικό τραπέζι, συνώνυμο της ποιότητας και της παράδοσης.

Τις τελευταίες εβδομάδες παρατηρείται έντονη φημολογία περί πώλησης της εταιρείας μας από κακόπιστους τρίτους, που μόνο σκοπό έχουν να βλάψουν την καλή φήμη της εταιρείας, την εμπορική μας πίστη, την επαγγελματική μας υπόληψη και την αξιοπιστία μας, προκαλώντας αναστάτωση τόσο στην ευρύτερη επαρχία των Καλαβρύτων, όσο και στο έμπιστο δίκτυο των συνεργατών μας.
Σας διαβεβαιώνουμε ότι παραμένουμε ισχυροί στο πλευρό των παραγωγών μας και των καταναλωτών που εμπιστεύονται εδώ και δεκαετίες τα προϊόντα μας, και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να σας παρέχουμε τη υποστήριξη και την ποιότητα που μας έχουν κάνει την πρώτη δύναμη στο κατ’ εξοχήν εξαγώγιμο προϊόν της Χώρας μας.
Τέλος, επιφυλασσόμαστε όλων των νόμιμων δικαιωμάτων μας εναντίον κάθε τρίτου που θα επιχειρήσει να βλάψει την υπόληψη, την επαγγελματική φήμη και την αξιοπιστία της εταιρείας μας.
Για την εταιρεία Ι. Μενεγάτος και Υιός Ο.Ε.
Ο νόμιμος εκπρόσωπος
Αριστείδης Ι. Μενεγάτος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.