HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΜΙΚΡΟΣ ΠΟΝΤΙΑΣ: Λαμπρός ο εορτασμός στο εξωκλήσι της Αγίας Τριάδας

Με λαμπρότητα και σε πανηγυρικό κλίμα ολοκληρώθηκε και φέτος ο εορτασμός στο εξωκλήσι Αγίας Τριάδας Μικρού Ποντια. Με λειτουργούς τους ιερ...

Με λαμπρότητα και σε πανηγυρικό κλίμα ολοκληρώθηκε και φέτος ο εορτασμός στο εξωκλήσι Αγίας Τριάδας Μικρού Ποντια.
Με λειτουργούς τους ιερείς Αθανάσιο Γεωργόπουλο και τον υπερήλικα γέροντα πατήρ Χρήστο Φραντζή και ιεροψάλτες τον Αθανάσιο Φραντζή, Χρήστο Φαρμάκη, Γεώργιο Φραντζή κ Χρήστο Κουτρουμάνη .
Την πανήγυρη τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Καλαβρύτων κ.Νασιώτης Θεόδωρος ο Αντιδήμαρχος Ευθύμιος Φλογεράς ο Πρόεδρος Κοινότητας Προφήτη Ηλία Πλώτας Νικόλαος και πρόεδροι κοινοτήτων και πολιτιστικών φορέων. Ετελεστη αρτοκλασία και η καθιερωμένη λαχείο φόρος. Ο πρόεδρος της κοινότητας Αθανάσιος Φραντζής ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους και ευχήθηκε του χρόνου η εορτή να γίνει όπως τα παλιά χρόνια κάτι πολύ ξέρουν να το κάνουν πολύ καλά οι Μικροποντιοτες. 
Τελος προσφέρθηκαν τοπικά εδέσματα γλυκά και διάφορα ποτά. 
Ευχόμαστε σε όλους υγεία χαρά ευτυχία οικογενειακή προκοπή η Αγία Τριάδα να είναι προστάτης κ αρωγός σε όλο τον κόσμο κ του χρόνου να βρεθούμε πάλι μαζί 
ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΆ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.