HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συνάντηση Μητροπολίτη Καλαβρύτων με τον Οικουμενικό Πατριάρχη στην Κωνσταντινούπολη

Στην Κωνσταντινούπολη, βρέθηκε πριν λίγες μέρες ο σεπτός Ποιμενάρχης Καλαβρύτων κ Αιγιαλείας κ.κ.Ιερώνυμος, συμμετέχοντας στην προσκυνηματικ...



Στην Κωνσταντινούπολη, βρέθηκε πριν λίγες μέρες ο σεπτός Ποιμενάρχης Καλαβρύτων κ Αιγιαλείας κ.κ.Ιερώνυμος, συμμετέχοντας στην προσκυνηματική επίσκεψη που διοργάνωσε ο Μητροπολιτικός Ναός Παναγίας Φανερωμένης Αιγίου. Η παραμονή στην Βασιλεύουσα περιελάμβανε επισκέψεις σχεδόν σε όλα τα ιστορικά σημεία και σε ιερά μνημεία της Ορθοδοξίας.

Συνάντηση με τον Πατριάρχη 
Την Κυριακή 19 Ιουνίου το απόγευμα, ο Ποιμενάρχης μας είχε συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στην πλατεία Ταξίμ της Πόλης. Η συνάντηση έγινε σε εγκάρδιο κλίμα με τον Μητροπολίτη Ιερώνυμο να προσφέρει  στον Πατριάρχη της Ορθοδοξίας, ένα πιστό αντίγραφο του Ιερού Λαβάρου της Αγίας Λαύρας, με αφορμή τα 200 χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης. Ένα δώρο ένδειξης αγάπης και σεβασμού αλλά και με ιδιαίτερο συμβολισμό. Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος εξέφρασε τη χαρά του για τη συνάντηση και ζήτησε από τον κ. Ιερώνυμο να μεταφέρει τις ευχές και τις ευλογίες του στους πιστούς της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων κι Αιγιαλείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.