Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Νέος πρόεδρος της ΕΠΟ ο Τάκης Μπαλτάκος

Ο Τάκης Μπαλτάκος είναι ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ, όπως ήταν γνωστό εδώ και καιρό ότι θα συμβεί, αφού ήταν ο μοναδικός υποψήφιος, παίρνοντας ...

Ο Τάκης Μπαλτάκος είναι ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ, όπως ήταν γνωστό εδώ και καιρό ότι θα συμβεί, αφού ήταν ο μοναδικός υποψήφιος, παίρνοντας 59 ψήφους υπέρ του εκ των 65 που άσκησαν το δικαίωμά τους, ενώ άλλοι τέσσερις επέλεξαν να μην ψηφίσουν.
Ο Μπαλτάκος, γεννηθείς το 1954, σπούδασε Νομική στην Αθήνα και αποφοίτησε το 1977. Από εκείνη τη χρονιά ήταν μέλος της ΟΝΝΕΔ ενώ στη συνέχεια Κωνσταντίνος Μητσοτάκης τον όρισε μέλος της ΟΚΕ Υπουργείου Εξωτερικών.
Η σχέση του με το ποδόσφαιρο άρχισε το 1990, όταν ανέλαβε νομικός σύμβουλος στην ΕΠΑΕ, θέση που κράτησε ως το 1998, ενώ την περίοδο 1992-97 ήταν και στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός ως νομικός σύμβουλος των Παύλου και Θανάση Γιαννακόπουλου.
Έχει συνεργαστεί και με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ως μέλος του νομικού επιτελείου της, ενώ πολιτικά ήταν δίπλα στον Αντώνη Σαμαρά, με τον οποίο είναι φίλοι επί δεκαετίες, μέχρι και το 2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.