HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Γιορτή λήξης χορευτικών Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πατρών

Με πολλές όμορφες αναμνήσεις, επιτυχίες και την δική σας αγάπη και εμπιστοσύνη έληξε μία ακόμα επιτυχημένη χορευτική χρονιά του Παγκαλαβρυτ...

Με πολλές όμορφες αναμνήσεις, επιτυχίες και την δική σας αγάπη και εμπιστοσύνη έληξε μία ακόμα επιτυχημένη χορευτική χρονιά του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πατρών, στο θεατράκι της Μαρίνας, την Κυριακή 19 Ιουνίου 2022.
Οι χορευτές των τμημάτων του Συλλόγου παρουσίασαν για μία ακόμη χρονιά ένα χορευτικό υπερθέαμα, υπό την καθοδήγηση των χοροδιδασκάλων, Γιάννη Ντάνο (παραδοσιακά τμήματα) και Τάκη Κωστόπουλο (Λαϊκό τμήμα). Τα αρμονικά συγκροτημένα χορευτικά σύνολα που απέπνεαν φρεσκάδα, απέσπασαν τον θαυμασμό όλων.
Η γιορτή ξεκίνησε με χορούς από την Πελοπόννησο, την Κεφαλονιά, την Ήπειρο, τη Θράκη, την Ανατολική Ρωμυλία, την Κρήτη για να κλείσει με λαϊκές φιγούρες απο τους χορευτές του Συλλόγου τους οποίους μουσικά συνόδευε ζωντανή ορχήστρα αποτελούμενη από τους Γιάννη Γαλάνη ,Λαούτο ,Αλέξη Γαλάνη ,Βιολί ,Ακη Χατζημικέ ,κρουστά Ειρήνη Αγγελοπούλου, Φωνή και στο μπουζούκι ο Γεράσιμος Κολοβός.
Ιδιαίτερη τιμή για τον Παγκαλαβρυτινό Σύλλογο Πάτρας αποτέλεσε και η συμμετοχή και άλλων χορευτικών συγκροτημάτων, με επίσης μεγάλη ιστορία και επιτυχίες στο ενεργητικό τους, ο Πανηπειρωτικός Σύλλογος Πάτρας και ο χορευτικός όμιλος του Παναγιώτη Φραγκάκη,από την Αθήνα, οι οποίοι "ταξίδεψαν" το κοινό σε Ήπειρο και την αγαπημένη Κρήτη, εντυπωσιάζοντας τόσο με τις φιγούρες τους όσο και με τις παραδοσιακές τους ενδυμασίες.
Η γιορτή διήρκησε 2,5 ώρες ενώ στο τέλος της βραδιάς ακολούθησε μικρό γλέντι με τον κόσμο να διασκεδάζει, χορεύοντας. Ο πρόεδρος του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πατρών ,Φώτης Παπαθεοδώρου , ευχαρίστησε όλους όσους συμμετείχαν στην μεγάλη γιορτή, καλώντας τους παράλληλα ,στο επιτυχημένο Παγκαλαβρυτινό Αντάμωμα τον Αύγουστο το οποίο συγκεντρώνει πλήθος κόσμου και με την συμμετοχή πολλών χορευτικών συγκροτημάτων από όλη την Ελλάδα.
Μπορεί η τελετή λήξης του Συλλόγου να ολοκληρώθηκε, ωστόσο, οι χορευτές του Συλλόγου συνεχίζουν τις παραστάσεις τους σε πολλές προγραμματισμένες εκδηλώσεις ανά την Ελλάδα, εκπροσωπώντας επάξια τον Ιστορικό Παγκαλαβρυτινό Σύλλογο Πάτρας.
Στην γιορτινή εκδήλωση το παρών μεταξύ άλλων έδωσαν , ο Υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης, ο Βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ, Άγγελος Τσιγκρής, ο Αντιπεριφερειάρχης Συντονισμού Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Τάκης Παπαδόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης υγείας, Χαράλαμπος Μπονάνος, ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Φωκίωνας Ζαϊμης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Αγροτικής Ανάπτυξης, Θεόδωρος Βασιλόπουλος, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος / Βοηθός Περιφερειάρχη, Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού, Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Μελετών Έργων Πρασίνου, Καθαριότητας Ανακύκλωσης και Μηχανολογικού Εξοπλισμού, Νικόλαος Ασπράγκαθος, ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "ΣΠΙΡΑΛ" Πέτρος Ψωμάς, ο περιφερειακός Σύμβουλος, Δημήτρης Κατσικόπουλος, ο εκπρόσωπος του Βουλευτή Αχαϊας Ν.Δ Ιάσωνα Φωτήλα η πρώην περιφερειακή συντονίστρια της πολιτικής προστασίας Δυτικής Ελλάδας, Ευσταθία Γιαννιά. Συγγραφέας Νίκος Σακελλαρόπουλος .
Την εκδήλωση παρουσίασε η δημοσιογράφος, Γεωργία Κοσμά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.