HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Αστυνομικό Δελτίο

Σύλληψη ημεδαπού για απόπειρα κλοπής Συνελήφθη, χθες τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης...

Σύλληψη ημεδαπού για απόπειρα κλοπής
Συνελήφθη, χθες τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι με την χρήση ηλεκτρικού τροχού, διέρρηξε παιχνιδομηχανήματα στην Πάτρα, με σκοπό την κλοπή, χωρίς ωστόσο να ολοκληρώσει την πράξη του, καθώς έγινε αντιληπτός από διερχόμενο πολίτη.
Ο κατηγορούμενος επιβιβάστηκε σε όχημα του προκειμένου να διαφύγει ωστόσο εντοπίστηκε από αστυνομικούς σε κοντινή απόσταση και συνελήφθη.
Σε έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί στο αυτοκίνητο βρήκαν και κατέσχεσαν τον ηλεκτρικό τροχό, ενώ κατασχέθηκε το όχημα του ως μέσο τέλεσης της απόπειρας κλοπής.

Σύλληψη τριών ημεδαπών για κλοπή κατά συναυτουργία
Συνελήφθησαν, χθες τα ξημερώματα στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, δυο ανήλικοι, ηλικίας 17 και 16 ετών, καθώς και ένας ενήλικος ημεδαπός, διότι με την χρήση μεταλλικής ράβδου, διέρρηξαν παιχνιδομηχανήματα και αφαίρεσαν από το εσωτερικό τους μικρό χρηματικό ποσό.
Οι κατηγορούμενοι κατά την τέλεση της πράξης τους έγιναν αντιληπτοί από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, όπου καταδιώχθηκαν πεζή και συνελήφθησαν.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του νόμου για τα όπλα και κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες τα ξημερώματα στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στη κατοχή του και κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι και τρία τσιγάρα με μείγμα καπνού κάνναβης.

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη, προχθές το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Γ΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης (15) μηνών, για αντίσταση και κακόβουλη βλασφημία.

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στη Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηλείας, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών για διάπραξη απάτης.

Σύλληψη ανήλικου ημεδαπού για κλοπή
Συνελήφθη, χθες τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 17χρονος ημεδαπός, διότι αφαίρεσε μοτοποδήλατο ημεδαπού άνδρα.

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή από κοινού και απειλή

Συνελήφθη, προχθές το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Α΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, ένας 15χρονος ημεδαπός, διότι ενεργώντας από κοινού με άγνωστους ανήλικους προσέγγισαν 17χρονο και του αφαίρεσαν από το τσαντάκι του, μικρό χρηματικό ποσό.

Σύλληψη ημεδαπού για διατάραξη κοινής ησυχίας
Σε συνέχεια του χθεσινού μας ενημερωτικού δελτίου αδικημάτων και συμβάντων, που αφορούσε σύλληψη ημεδαπής για διατάραξη κοινής ησυχίας στην Κάτω Αχαΐα, σας γνωρίζουμε ότι, συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαΐας, ένας ημεδαπός άνδρας, συγκατηγορούμενος στην ίδια υπόθεση.

Σύλληψη ατόμων για ηχορύπανση
Συνελήφθησαν, χθες τα ξημερώματα, στο Ρίο και στην Ακράτα, από αστυνομικούς του Α΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών και της περιπολίας του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιάλειας - Ακράτας, τέσσερα άτομα, διότι λειτουργούσαν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπου είχαν θέσει σε λειτουργία στερεοφωνικά συγκροτήματα και η ένταση της μουσικής υπερέβαινε τη μέγιστη επιτρεπόμενη ηχοστάθμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.