HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Στο Υπουργείο η Σφυρή στα Καλάβρυτα ο Υπουργός

Με πρωτοβουλία της Διοίκησης του Νοσοκομείου Καλαβρύτων και την άμεση ανταπόκριση από τον Υπουργό Υγείας κο Θάνο Πλεύρη, η διοικήτρια του Ν...

Με πρωτοβουλία της Διοίκησης του Νοσοκομείου Καλαβρύτων και την άμεση ανταπόκριση από τον Υπουργό Υγείας κο Θάνο Πλεύρη, η διοικήτρια του Νοσοκομείου κα Ιωάννα Σφυρή επισκέφθηκε το γραφείο του Υπουργού με την ατζέντα, να περιλαμβάνει όλα τα θέματα του Νοσοκομείου Καλαβρύτων και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. 

Η συνάντηση σύμφωνα με ρεπορτάζ του kalavrytanews.com, πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Υπουργού το απόγευμα της Τετάρτης 1η Ιουνίου το απόγευμα. Ο κος Πλεύρης, υποδέχθηκε την κα Σφυρή, γνωρίζοντας πολύ καλά τα ζητήματα και έτοιμος να ανταποκριθεί και να συζητήσει όλα τα προβλήματα της ορεινής μας επαρχίας. Η κα Σφυρή ανέλυσε διεξοδικά όλα τα θέματα, βρίσκοντας ανταπόκριση από πλευράς της ηγεσίας του Υπουργείου. Ο κος Πλεύρης αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για την εξαιρετική δουλειά που κάνει το Νοσοκομείο Καλαβρύτων, δεσμεύθηκε για την στήριξή του, διώχνοντας κάθε φημολογία υποβάθμισής του και υποσχέθηκε οτι πολύ σύντομα θα βρεθεί στα Καλάβρυτα μαζί με την Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας Μίνα Γκάγκα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.