Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΝΑΣΙΩΤΗΣ: Στα πλαίσια του γενικότερου στρατηγικού σχεδιασμού...

Όταν δεν θες να παλέψεις για τα δικαιώματά σου, όταν δεν θες να σηκωθείς από τον καναπέ σου για να διεκδικήσεις ότι σου ανήκει, όταν θες να...

Όταν δεν θες να παλέψεις για τα δικαιώματά σου, όταν δεν θες να σηκωθείς από τον καναπέ σου για να διεκδικήσεις ότι σου ανήκει, όταν θες να τα έχεις καλά με όλους για να απολαμβάνεις την ηδονή της εξουσίας, όταν έχεις μάθει μία ζωή να σκύβεις το κεφάλι σε ότι κι αν σου κάνουν, τότε επικαλείσαι ότι....... όλα γίνονται στο πλαίσιο του γενικότερου στρατηγικού σχεδιασμού της εκάστοτε Κυβέρνησης,... Το λες και στο “πόπολο” να το καταπιεί και να το χωνέψει, και γυρνάς από την άλλη πλευρά και συνεχίζεις τον ύπνο του δικαίου.
Ξυπνάτε ρε!!!!!!!
Μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα αρκεί να το θέλουμε πραγματικά.
Όλα τα παραπάνω γράφονται με αφορμή τη φράση που μου πέταξε κατάμουτρα συμπολίτης μας μετά την επίσκεψή σαν μέλος της αντιπροσωπείας του Δήμου στην Αθήνα για το θέμα της Τράπεζας Πειραιώς.
«Τι έγινε γιατρέ; Πήγατε στην Αθήνα και με αυτό τον τρόπο κάνατε το καθήκον σας κι αυτό ήτανε; Πού είναι η διεκδίκησή σας για τις υπηρεσίες που φεύγουν από τα Καλάβρυτα, για την υποβάθμιση της υγείας και της παιδείας στον τόπο μας;
Να ξεκαθαρίσω προσωπικά κάτι.
Ποτέ δεν σταμάτησα να διεκδικώ αυτά που δικαιούμαι γιατί μένω μόνιμα στα Καλάβρυτα. Έχω παιδιά που ζουν και εργάζονται εδώ και θα μεγαλώσουν και τα δικά τους παιδιά στον ίδιο τόπο.
Μέσα στον Ιούλιο και θεσμικά από τη θέση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου θα καλέσω σε γενική συνέλευση όλους όσους θέλουν να έρθουν (συλλόγους, προέδρους κοινοτήτων, απλούς πολίτες) να πει ο καθένας τη γνώμη του και να βγάλουμε ένα συμπέρασμα. Πως θα διεκδικήσουμε αποτελεσματικά αυτά που δικαιούμαστε.
Τώρα πριν τις εκλογές γιατί μετά τα πράγματα θα είναι ακόμα πιο δύσκολα.
Αν έρθετε όλοι μαζί θα βγάλουμε άκρη. Αν δεν έρθετε, αυτό σημαίνει ότι έχετε μάθει μόνο να σκούζεται όταν συμβαίνει κάτι και μετά να γυρνάτε από το άλλο πλευρό.
Αν σκέφτονταν έτσι και οι πρόγονοί μας τότε θα είμασταν ακόμα κάτω από τον τουρκικό ζυγό.
Υ.Γ.: Και μην μου πει κανείς ότι δεν θα καταφέρουμε τίποτα.
Εδώ ένας Τράγκας μόνος του κατάφερε να γράψει στα παλιά του τα παπούτσια τον γενικότερο στρατηγικό σχεδιασμό τεσσάρων διαδοχικών κυβερνήσεων (ακόμη και αυτής που η σημαία της ήταν η κάθαρση), όσον αφορά την πάταξη του οικονομικού εγκλήματος και δεν θα τα καταφέρουμε εμείς που τα αιτήματά μας και δίκαια είναι και σχετίζονται με το γενικότερο καλό;
Θεόδωρος Κ. Νασιώτης
Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.