HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η ενίσχυση του ΕΚΑΒ στο επίκεντρο συνάντησης του Περιφερειάρχη, Ν. Φαρμάκη

Η ενίσχυση των υποδομών επείγουσας προνοσοκομειακής ιατρικής των δυνάμεων της 3ης Περιφέρειας του ΕΚΑΒ, ήταν το αντικείμενο συνάντησης που...

Η ενίσχυση των υποδομών επείγουσας προνοσοκομειακής ιατρικής των δυνάμεων της 3ης Περιφέρειας του ΕΚΑΒ, ήταν το αντικείμενο συνάντησης που είχε σήμερα ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης με Διευθύντρια της 3ης Περιφέρειας του ΕΚΑΒ, Ιατρό, Αγγελική Κανελλοπούλου και τον Αναπληρωτή Προϊστάμενο Οικονομικών, Σπύρο Θεοχάρη.
Ο Περιφερειάρχης υπογράμμισε ότι η Περιφέρεια θα σταθεί αρωγός στο ΕΚΑΒ με κάθε δυνατότητα που διαθέτει και στο πλαίσιο αυτό, θα εξεταστεί η δυνατότητα ένταξης σχετικής δράσης στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Ελλάδα 2021-2027».
«Η ενίσχυση των επιχειρησιακών δυνατοτήτων του ΕΚΑΒ, αποτελεί κυριολεκτικά ζήτημα ζωής. Η Περιφέρεια θα σταθεί στο πλευρό των ανθρώπων του ΕΚΑΒ που επιτελούν τόσο σημαντικό έργο» τόνισε ο κ. Φαρμάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.