HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η Παναχαϊκή πανάξια στην Β' Εθνική

Η Παναχαϊκή έκανε το 4x4 στα νικώντας 3-0 (24΄Τσακμάκης, 71΄Κέρι, 74΄Αλεξόπουλος) τον Ηρακλή Λάρισας για την 6η αγωνιστική των αγώνων μπαρά...



Η Παναχαϊκή έκανε το 4x4 στα νικώντας 3-0 (24΄Τσακμάκης, 71΄Κέρι, 74΄Αλεξόπουλος) τον Ηρακλή Λάρισας για την 6η αγωνιστική των αγώνων μπαράζ και επέστρεψε δίκαια και πανηγυρικά μετά από έναν χρόνο απουσίας στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα 2.
Συνθέσεις:
Παναχαϊκή (Παπαδόπουλος): Κολοβούρης, Στεργίδης, Τσακμάκης, Στασινόπουλος (89′ Μικές), Σμίλτος, Κωνσταντακόπουλος (89′ Λούσκος), Κέρι, Καρακλάιτς (86′ Γούλας), Μπουρλάκης (56′ Χαντί), Τεγούσης (86′ Λιμάτσι), Αλεξόπουλος.
Ηρακλής Λάρισας (Χατζηλιάδης – Τριανταφυλλόπουλος): Χάμος, Παπαγεωργίου (76′ Λώττας), Δοδοντσάκης, Γκαλίτσιος (71′ Χρηστίδης), Καμπέρης, Αγρόδημος, Μπάμης (71′ Κούλπας), Ζαφειρίου (76′ Μπαλαμιώτης), Γκίκα, Αλεξίου (58′ Κακαβίτσης), Παπαδόπουλος.

Σ. Παπαδόπουλος: «Δίκαια πήραμε την άνοδο»
Ικανοποιημένος και με το δίκιο του ο προπονητής της Παναχαϊκής, Σούλης Παπαδόπουλος ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα, δήλωσε:
«Κάναμε όλη την χρονιά μια τεράστια προσπάθεια και πλέον μπορώ να πω πως είμαστε και μαθηματικά στην Super League 2. Δεν φοβήθηκα καθόλου σε όλη την διαδρομή και νομίζω πως δίκαια πήραμε τη άνοδο.
Πλέον ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε τη Κυριακή για να κατακτήσουμε την πρώτη θέση και να είμαστε πρωταθλητές.
Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και τους παίκτες που έκαναν τα πάντα για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Σίγουρα θεωρώ ότι έχω και εγώ συμβολή στην άνοδο, αλλά δεν θα μείνει στο προσωπικό, αλλά τα αξίζουν τα μπράβο στους παίκτες μου.
Ξαναφέραμε το κόσμο στο γήπεδο στα τελευταία παιχνίδια και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Ας μου επιτρέψουν να αφιερώσω αυτή την άνοδο στη γυναίκα μου και την οικογένεια μου στην οποία είχα πει πως δεν θα ξαναδουλέψω στη Γ΄ Εθνική, αλλά όταν μου έκανε πρόταση η Παναχαϊκή, δεν μπορούσε να αρνηθώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.