HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πανελλήνιες 2022: Πρεμιέρα για τα ΕΠΑΛ

Πρεμιέρα σήμερα για τις πανελλήνιες 2022, με τους τους υποψηφίους των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ) να εξετάζονται στα Νέα Ελληνικά. Αύριο,...

Πρεμιέρα σήμερα για τις πανελλήνιες 2022, με τους τους υποψηφίους των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ) να εξετάζονται στα Νέα Ελληνικά. Αύριο, Παρασκευή, οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) εξετάζονται στη Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία.
Οι εξετάσεις αρχίζουν στις 8:30 π.μ., αλλά οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 8:00 π.μ. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις ώρες.
Υπενθυμίζεται, ότι κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, εξεταζόμενοι και εξεταστές πρέπει να φορούν την προστατευτική μάσκα.
Το Σάββατο, 4 Ιουνίου, εξεταζόμενο μάθημα για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ είναι τα Μαθηματικά (Άλγεβρα), ενώ επόμενη εξέταση για τους υποψηφίους των ΓΕΛ είναι τη Δευτέρα, 6 Ιουνίου, με Αρχαία Ελληνικά, Μαθηματικά και Βιολογία.
Οι πανελλαδικές ολοκληρώνονται στις 10 Ιουνίου για τους μαθητές των ΓΕΛ και στις 17 Ιουνίου για τους μαθητές των ΕΠΑΛ. Τα Ειδικά Μαθήματα θα εξεταστούν 18-30 Ιουνίου.
Τι πρέπει να έχουν μαζί τους οι υποψήφιοι
  • Δελτίο ταυτότητας ή διαβατήριο
  • Δελτίο εξεταζόμενου Πανελλαδικών Εξετάσεων
  • Στυλό, μολύβι, γόμα και ξύστρα
  • Γεωμετρικά όργανα, όπου χρειάζονται
  • Νερό
  • Ρολόι χειρός για διαχείριση του χρόνου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.