HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στα Καλάβρυτα αντιπροσωπεία της Παναχαϊκής για τις αθλητικές εγκαταστάσεις ενόψει προετοιμασίας

Στα Καλάβρυτα βρέθηκε χθες αντιπροσωπεία της Παναχαϊκής για να επιθεωρήσει τις εγκαταστάσεις του δημοτικού σταδίου, ούτως ώστε να πραγματοπ...



Στα Καλάβρυτα βρέθηκε χθες αντιπροσωπεία της Παναχαϊκής για να επιθεωρήσει τις εγκαταστάσεις του δημοτικού σταδίου, ούτως ώστε να πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.
Πιο συγκεκριμένα ταξίδεψαν ο γενικός διευθυντής της Παναχαϊκής, Αποστόλης Βεντουρής, ο γενικός αρχηγός, Χρήστος Μικές, ο προπονητής της ομάδας Σούλης Παπαδόπουλος και ο Κώστας Σωτηρόπουλος.
Aπό την πλευρά των Καλαβρύτων στο γήπεδο βρέθηκε ο Πρόεδρος του δημοτικού γηπέδου, Θύμιος Φλογεράς, ο Πρόεδρος της Α.Ε.Καλαβρύτων Τάκης Βαρβιτσιώτης, ο υπεύθυνος ακαδημιών της Α.Ε. Καλαβρύτων, Θεοδόσης Παναγόπουλος, όπως και ο γενικός αρχηγός του συλλόγου, Νίκος Κυριαζής.
Ο προπονητής των «κοκκινόμαυρων» έμεινε ικανοποιημένος από το γήπεδο, καθώς πληροί τις προϋποθέσεις για την προετοιμασία της ομάδας για τη νέα περίοδο και το απαιτητικό Πρωτάθλημα της Β' Εθνικής. Οι Πατρινοί σχεδιάζουν να μεταβούν για 12 ημέρες στα Καλάβρυτα. Περισσότερα βέβαια θα γίνουν γνωστά από την «κοκκινόμαυρη» ΠΑΕ τις επόμενες ώρες. Μοναδικό πρόβλημα οι επικείμενες εργασίες στο στάδιο Καλαβρύτων για την τοποθέτηση του ταρτάν στίβου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.