HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τα παιδιά του Σκεπαστού συγκινούν με τα συνθήματά τους - Γιορτή λήξης του σχολείου με συγκινήσεις και διδάγματα

Γιορτή για την λήξη της σχολική χρονιάς στο Δημοτικό Σχολείο Σκεπαστού, ενός σχολείου που αντιστέκεται ακόμα, στην ερημοποίηση της επαρχίας...

Γιορτή για την λήξη της σχολική χρονιάς στο Δημοτικό Σχολείο Σκεπαστού, ενός σχολείου που αντιστέκεται ακόμα, στην ερημοποίηση της επαρχίας, ενός σχολείου που το μεράκι των δασκάλων και η αγάπη των κατοίκων το έχουν στολίδι και πρότυπο στην εκπαίδευση των παιδιών.
Χθες το απόγευμα στο προαύλιο χώρο του ιστορικού λιθόκτιστου σχολείου, ο δάσκαλος και οι δασκάλες, διοργάνωσαν μια εξαιρετική γιορτή με συγκινήσεις, γέλιο αλλά κυρίως νοήματα και διδάγματα.
Κύρια συνθήματα της γιορτής, η ισότητα, τα ίσα δικαιώματα, η ειρήνη, η δικαιοσύνη. Τα παιδιά με την καθοδήγηση των Δασκάλων, Μανώλη Γκαραβέλλα, Άννας Πίκιου, Έφης Σάββα και Φαίης Παπασπυροπούλου, με έξυπνα δρώμενα συγκίνησαν όλους και πέρασαν με τον πιό ηχηρό τρόπο οτι υπάρχει ελπίδα.
Παραβρέθηκαν στην γιοερτή, ο Δήμαρχος κ. Παπαδόπουλος, ο εφημέριος Σκεπαστού και Αρχιερατικός επίτροπος Καλαβρύτων πρ Χρήστος Μπίρμπας, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. κ. Μπάλιος, η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου κ. Γιαννακαρίου, γονείς και συγγενείς των παιδιών. Όλοι χειροκρότησαν τα παιδιά και ευχαρίστησαν για την τεράστια προσφορά τους δασκάλους. Συγκίνησαν τα παιδιά που αποφοίτησαν από το δημοτικό και βαδίζουν για το Γυμνάσιο.  
Μέλημα όλων το σχολείο να συνεχίσει να έχει την στήριξη όλων. Να παραμείνει να λειτουργεί και να συντηρείτε. Βήματα βελτίωσης έχουν γίνει πολλά, με την την δημοτική αρχή, την επιτροπή παιδείας του Δήμου, την τοπική κοινότητα και τον σύλλογο Σκεπαστού να είναι στήριγμα. Ελπίδα όλων το σχολείο να παραμείνει ζωντανό και να συνεχίσει να προσφέρει.

  

{full_page}

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.