Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πολύωρη κατάθεση της Δήμητρας Πισπιρίγκου

Μετά από 8 και πλέον ώρες ολοκληρώθηκε η κατάθεση της Δήμητρας Πισπιρίγκου στον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ, για την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιώ...

Μετά από 8 και πλέον ώρες ολοκληρώθηκε η κατάθεση της Δήμητρας Πισπιρίγκου στον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ, για την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών της Πάτρας.
Το μεγάλο μέρος της κατάθεσης αφορούσε τον θάνατο της Ίριδας, με τους ανθρώπους του Ανθρωποκτονιών να ζητούν από την αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου να περιγράψει αναλυτικά τα περιστατικά δύο και τρεις φορές.
Η Δήμητρα Πισπιρίγκου βρέθηκε το πρωί στη ΓΑΔΑ, συνοδευόμενη από τη δικηγόρο της και μπήκε στο Αστυνομικό Μέγαρο τρέχοντας, από την πλαϊνή είσοδο θέλοντας να αποφύγει τους δημοσιογράφους.
Έτσι, μετά από συνολικά 9 ώρες, όπου δέχτηκε βροχή ερωτήσεων, αποχώρησε από την πίσω είσοδο του Αστυνομικού Μεγάρου.
Μέσω του συνηγόρου της προφυλακισμένης αδερφή της, Όθωνα Παπαδόπουλου, πληροφορηθήκαμε ότι η μάρτυρας ήταν «ψύχραιμη και πανέτοιμη» για να δώσει απαντήσεις, αναφορικά με τα περιστατικά στην Πάτρα και στην Αθήνα.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι η κατάθεση της θεωρείται κομβική για την πορεία της προανακριτικής έρευνας, καθώς ήταν παρούσα το βράδυ που εξέπνευσε στην κούνια της η μόλις 6 μηνών Ίριδα.
Για την ακρίβεια μόνο αυτή και η προφυλακισμένη αδερφή της, Ρούλα Πισπιρίγκου, ήταν στο σπίτι της οικογένειας στην Πάτρα και έχουν γνώση του ακριβώς συνέβη.
Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθωνας Παπαδόπουλος, μίλησε στο STAR με αφορμή και την κατάθεση την Δημήτρας Πισπιρίγκου στη ΓΑΔΑ.
«Είναι φυσικό να υπάρχουν παρερμηνείες και ασάφειες σχετικά με την ακριβή ώρα των περιστατικών ή ίσως και για τη σειρά των γεγονότων», ανέφερε ο δικηγόρος.
Σε ερώτηση για το τι λέει η Ρούλα Πισπιρίγκου για τις καταθέσεις των συγγενών της και ειδικά της αδερφής της, ο κ. Παπαδόπουλος είπε: «Δεν έχει διατυπώσει κάποια συγκεκριμένη άποψη. Έχει επαναλάβει και στην αδερφή της πως πρέπει να δώσει τα γεγονότα όπως έγιναν και να είναι σαφής η στάση της».
από: newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.