HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αρχές του 2023 έτοιμο το Ιερό Προσκύνημα Παναγίας Τρυπητής

Το Ιερό Προσκύνημα Παναγίας Τρυπητής και ο Ι.Ν. Εισοδίων της Θεοτόκου Αιγίου, αποδίδονται σύντομα και πάλι στους πιστούς. Μιλώντας στο Ράδι...

Το Ιερό Προσκύνημα Παναγίας Τρυπητής και ο Ι.Ν. Εισοδίων της Θεοτόκου Αιγίου, αποδίδονται σύντομα και πάλι στους πιστούς.
Μιλώντας στο Ράδιο Αίγιο η Διευθύντρια της Εφορίας Αρχαιοτήτων Αχαΐας κα Αναστασία Κουμούση, σημείωσε ότι ολοκληρώνονται σταδιακά οι εργασίες αποκατάστασης και ανάδειξης του σπουδαίου θρησκευτικού μνημείου της Τρυπητής, που προβλέπεται να είναι έτοιμο στις αρχές του 2023.
Επίσης, φέτος το φθινόπωρο, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα είναι έτοιμος και ο Ναός των Εισοδίων στο Αίγιο, το βαριά τραυματισμένο από τον σεισμό του 1995 αριστούργημα του Τσίλλερ.
Η κα Κουμούση ανέφερε ακόμη ότι προχωρούν κανονικά οι εργασίες δημιουργίας νέων εκθεσιακών χώρων στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αιγίου. Εκεί, θα φιλοξενηθούν σπουδαία αρχαιολογικά ευρήματα από διάφορες περιοχές της Αιγιάλειας και από τα έργα των οδικών δικτύων. Το νέο μουσείο θα παραδοθεί στα τέλη της επόμενης χρονιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.